Best i test: Beste dameparfyme ifølge KICKS-klubbmedlemmene! - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

Her er den beste parfymen for kvinner

Her er de beste parfymene for kvinner

Visste du at luktesansen er vår sterkeste sans, og at den har en sterkere tilknytning til minnene og følelsene våre enn for eksempel syn, hørsel og smak? En parfyme kan både fremheve personligheten din, la deg drømme deg vekk eller minne deg på koselige øyeblikk. Få parfymen din til å dufte lenger ved å påføre den på kroppens såkalte pulspunkter, som på håndleddene, bak ørene, bak knærne og på halsen. Har du lyst på en ny parfyme? Her er ti bestselgere som vi anbefaler varmt.
6
Del

Dameparfymene som er best i test ifølge KICKS-klubbmedlemmene 

Forførende og krydret 
Ralph Lauren Woman Intense EdP 

Ralph Lauren Woman Intense Eau de Parfum er en forførende kombinasjon av sødme, svart vanilje og varme, hvite blomster. Blant duftnotene er søt tuberose, som blomstrer i solfylte, varme strøk, og en blomstrete kremethet. Arabisk sjasmin styrker de blomstrende hjertenotene med fyldige og sensuelle trekk, mens appelsinblomst gir en boblende og frisk følelse. Fyldig sandeltre og søt, svart vanilje gir en varm og krydret duft, samtidig som den forsterker blomsternotenes vanedannende sensualitet. 

Dristig og spennende 
Valentino Donna Born in Roma EdP  

Valentino Donna Born in Roma Eau De Parfum er en nytolkning av femininitet, en florentinsk haute couture-parfyme som har fått en moderne tolkning ved hjelp av varme trenoter. Denne feminine og moderne duften er basert på en trio av spesielt utvalgte sjasminblomster, og inneholder dessuten duftnoter av Bourbonvanilje og rosépepper, som gir den en dristig og uventet vri. En sofistikert og moderne duft inspirert av Roma.  

For den moderne kvinnen 
Carolina Herrera Good Girl EdP 

Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum er en sensuell og stemningsfull duft. Med sitt ultrafeminine, sensuelle, sofistikerte, kraftige og selvstendige inntrykk, er dette en perfekt parfyme for den moderne kvinnen. Parfymens friskhet kommer blant annet fra sjasmin og tuberose, som også gir duften en myk og feminin følelse. Sammen med forførende tonkabønner og kakao er dette en ekstra elegant og spennende duft.  

 

Duften av frihet 
Yves Saint Laurent Libre EdP 

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum er en duft for sterke, modige og frie kvinne som er klare til å eksperimentere med friheten sin. Denne blomsterduften signaliserer selvstendighet ved hjelp av sensuell appelsinblomst fra Marokko, blomstrende lavendel fra Frankrike, mandarinolje, arabisk sjasmin, vaniljeekstrakt fra Madagaskar, sedertreolje, ambra og musk. En sensuell duft av frihet.  

En duft for nye møter  
Giorgio Armani My Way EdP 

Giorgio Armani My Way Eau de Parfum er en feminin parfyme med både blomsteraktige og fruktige duftnoter. Blant duftnotene finnes italiensk bergamott, egyptisk appelsinblomst, indisk tuberose, sjasmin, vanilje fra Madagaskar og sedertre og hvit musk. Inspirasjonen kommer fra nye oppdagelser, perspektiver og møter med mennesker over hele verden. Kan også kjøpes som en smart refill.  

Uventet fyldig 
Gucci Bloom EdP 

Gucci Bloom Eau de Parfum er en duft som prøver å fange ånden til den moderne, autentiske og allsidige Gucci-kvinnen. Blant duftnotene er naturlig tuberose og jasmin, som skaper en uventet fyldig og hvitblomstrende duft på huden. Den elegante og pudderaktige effekten kommer fra den indiske planten combretum indicum, også kjent som «rangoon creeper», som kan endre farge fra hvit til rosa og rød i blomstringsperioden. 

For modige og sterke kvinner 
Lancôme Idôle EdP 

Lancôme Idôle Eau de Parfum er duften for sterk og modige kvinner med store drømmer, som er en del av en ny generasjon som tør å leve livet på egne premisser. Kort sagt, de nye idolene som baner vei for andre kvinner. Denne parfymen har en strålende, myk, ren og feminin duft med en unik duftkombinasjon av rose, sjasmin, musk og chypre. Kort sagt, en duft som fremhever utstrålingen din. 

Unikt dufteventyr 
Paco Rabanne Olympéa EdP 

Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum er et unikt dufteventyr, der sensualitet fremheves av de nøye utvalgte duftnotene. Her er det duftnoter som saltet vanilje og nydelige friske blomster, som gir parfymen til en frisk og orientalsk duft. Parfymen inneholder også noter av grønn mandarin og vannfrisk essens av lilje, vannsjasmin og ingefær, samt sandeltre og rav. En balanse som er like kraftig som unik.  

Sprudlende vårbukett 
Dior Miss Dior Blooming Bouquet EdT 

Dior Miss Dior Blooming Bouquet Eau de Toilette hyller Christian Diors legendariske lidenskap for blomster, og lukter akkurat som en blomsterbukett. Blant duftnotene finnes bergamott fra italienske Calabria, samt hvit musk, peon og rose fra Damaskus. En frisk duft av nyplukkede vårblomster som er like sprudlende som den er sensuell.  

Fantastisk blomster prakt 
Viktor & Rolf Flowerbomb EdP 

Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum er en både populær og klassisk duft med sine sublime, nydelige og vanedannende duftnoter. Duftnotene viser en fantastisk blomsterprakt, og består av rosa centifolia, arabisk sjasmin, cattleya-orkidé, indisk osmanthus, mandarin, bergamott, appelsin, sambac-sjasmin, liljekonvall, ambra, kashmir og patchouli.  

 

Rebelsk eleganse 
Zadig & Voltaire This is Her EdP 

Zadig & Voltaire This is Her Eau de Parfum vil inspirere til Paris, rock og kunst. Et sted der du kan være fri og komfortabel med din opprørske eleganse og føle deg trygg. Denne parfymen er floral og krydret, og inneholder noter fra blant annet sjasmin, rosépepper, kastanje, benzoharpiks og sandeltre. 

Fruktig og appetittvekkende 
Dolce & Gabbana L'Impératrice EdT 

Dolce &Gabbana L'Impératrice Eau de Toilette er en fruktig og blomsteraktig duft med saftige frukter, friske rosa blomster og varm musk. En appetittvekkende blanding som også inkluderer noter av vannmelon, kiwi, rabarbra, rips, rosa apefiol, sjasminblader, sandeltre og grapefrukt.  

Forførerisk og berusende 
Yves Saint Laurent Black Opium EdP 

Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum er en svært vanedannende og feminin duft, både fascinerende og forførende berusende. Blant duftnotene finnes kaffe, vanilje og hvite blomster. Resultatet er en parfyme som føles fengslende, moderne, ung og levende. En bestselger som også vant prisen for beste parfyme i KICKS Beauty Awards 2020.  

For feminine og sterke kvinner 
Hugo Boss Alive EdP 

Hugo Boss Alive Eau de Parfum er en duft for modige kvinner som ønsker å føle seg elegante, uavhengige, sterke, feminine, spontane og muntre. Dette er en duft med fruktige og treaktige noter, og er den kvinnelige motparten til den klassiske herreduften Boss Bottled. Blant duftnotene er eple, plomme, solbær, kanel, vanilje, arabisk sjasmin, timian, sedertre, sandeltre, oliventre og sypress.  

6
Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024