Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Hair mist

12 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Forleng følelsen av nyvasket hår med en hårmist

Når du vil friske opp et uvasket hår eller svøpe det inn i en herlig duft, er en hårmist produktet du trenger. Hos KICKS finner du et stort utvalg av hårmister og hårpleie som gir håret nytt liv og en luksuriøs følelse. Mange hårmister inneholder dessuten hårpleiende ingredienser (for eksempel oljer) som tilfører glans og mykhet til tørt og kruset hår – samtidig som det motvirker slitasje. En hårmist med solfaktor beskytter følsomme hårstrå og hodebunn mot UV-stråler, og passer også perfekt å bruke når du har nyfarget hår som lett blir misfarget i sollys. For et hår med fine og tynne hårstrå som trenger ekstra hold, kan en hårmist med volumgivende effekt gjøre håret enklere å style. En hårmist som gir volum, er dermed perfekt å bruke når du vil lage en spesiell håroppsetning. Eller du irriterer deg kanskje over et statisk hår med hårstrå i alle retninger? Da kan du bruke en pleiende leave-in-mist som gir håret en ekstra dose fuktighet.

 

Hvordan bruker jeg hårmist?

For å bruke en hårmist på best mulig måte bør du først vaske håret med sjampo og balsam før bruk. Hos KICKS finner du en rekke ulike sjampo- og balsamprodukter som rengjør håret på best mulig måte. Når håret er ferdig vasket, tørker du det ved hjelp av en hårføner eller et håndkle. Håret skal fortsatt være fuktig – du skal altså ikke la det bli helt tørt. Spray deretter hårmisten ved hårrøttene og gre håret slik at produktet kommer ut i lengdene. Når produktet omgir hele håret, kan du bruke en hårføner for å blåse det helt tørt. Nyt din velduftende hårmanke! Hvis du har mange hårstrå eller tykt hår, kan du dele håret inn i seksjoner før du sprayer med hårmist. Tilpass mengden hårmist etter hårtype og hvor mye du vil at håret skal dufte.

 

Spray deg til et velduftende hår med en hårparfyme 

Edp, cologne, edt og splash er noen vanlige benevnelser på den populære parfymen. Men parfymens mangefasetterte univers stopper ikke der – la håret bli innhyllet i en velduftende hårparfyme på trøtte hårdager eller når du føler for å lukte ekstra godt. En hårparfyme etterlater sitt unike avtrykk avhengig av hvilken duft du velger. La håret dufte av sommerblomster, nypresset mandarin eller friskt kokosvann – velg blant en rekke ulike duftnoter og ta den som passer best for deg. Kombiner din vanlige parfyme med en pleiende hårparfyme beriket med mykgjørende olje for både ekstra glans og duftsensasjon. Hos KICKS finner du et bredt sortiment av velduftende parfyme fra kjente varemerker for både dame, herre og unisex.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331