Kjøp sminkeverktøy og sminketilbehør hos KICKS! - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

Makeupverktøy & Tilbehør

96 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Kjøp dine sminkeverktøy og sminketilbehør hos KICKS! 

Hvor mange sminkeverktøy bruker du i din daglige skjønnhetsrutine? Ved hjelp av smarte sminketilbehør blir det lettere å oppnå sminkedrømmene dine. Å legge en mesterlig kajallinje vil være betydelig lettere hvis du først kan spisse blyanten med en blyantspisser og deretter få hjelp av et forstørrende sminkespeil - ikke sant? Hos KICKS finner du et bredt utvalg av alt du kan trenge til en vellykket skjønnhetsrutine, slik som pads i bomull, etuier til øyenskygger, blyantspissere, pinsett, saks, speil og vippetang. For å nevne noe! Velkommen innom din nærmeste KICKS-butikk eller handle på nettet.  

Hvorfor trenger jeg sminkeverktøy i min skjønnhetsrutine? 

Bruk av sminketilbehør gjør at det både blir lettere å legge makeup og du oppnår mest sannsynlig en look som er litt nærmere det du er ute etter. En uspisset kajalblyant fungerer for eksempel betydelig dårligere enn en nyspisset, akkurat som det er betydelig lettere å trimme uregjerlige øyenbryn med en god øyenbrynssaks enn en stor kjøkkensaks. Og noen sminkeulykker kan, som vi alle vet, faktisk enkelt løses ved hjelp av en tynn Q-tips.  

Hvilke sminketilbehør skal jeg velge? 

Tenk litt på hvordan akkurat din skjønnhetsrutine ser ut. Hvis du legger mye fokus på øyenbrynene dine, kan en pinsett og en smart øyenbrynskniv være gode investeringer. Liker du å legge mye øyesminke, kan etuier som holder styr på øyenskyggene dine og et forstørrelsessminkespeil være verdt en plass i makeuprutinen din. Her er fem sminkeverktøy som kan gjøre stor forskjell for skjønnhetsrutinene til de fleste.  

 1. Vippetang 
   
  En vippetang gir ikke bare vippene en vakkert buet form, de åpner også opp blikket og får øynene dine til å se både større og piggere ut. Bruk alltid på tørre, mascarafrie vipper og bøy gjerne vippene i flere små trinn, samtidig som du beveger deg oppover langs vippene (i stedet for et enkelt trykk ved vipperøttene). 
   
 1. Speil 
   
  Ditt vanlige speil på badet fungerer sikkert helt utmerket for at skjønnhetsrutinen skal fungere, men noen ganger kan et spesielt sminkespeil gjøre små underverk, ikke minst hvis du trenger å komme veldig nær for å legge en mer spektakulær makeup. Noen speil er enkle å ha med seg i vesken for mindre justeringer og forbedringer i løpet av dagen, andre har både en forstørrelseseffekt og er utstyrt med ekstra lys, slik at det blir enda litt lettere å få et feilfritt resultat.  
   
 1. Blyantspisser 
   
  En blyantspisser gjør kajalblyantene spissere, det gjør det betydelig enklere å lage skarpe linjer ved øynene eller rundt munnen. Psst! Er det varmt og føles som om kajalblyanten plutselig er litt for myk i konsistensen? Prøv å oppbevare kajalblyanten midlertidig i kjøleskapet, så blir det både lettere å spisse den og den får en litt fastere konsistens.  
   
 1. Bomull 
   
  Bomull har ikke bare en gitt plass i garderoben din, faktum er at dette tekstilmaterialet også er en nødvendig standardvare i skjønnhetsrutinen din. Smidige Q-tips, som kan viske ut sminkeulykker, eller pads, som kan hjelpe deg med å fjerne gammel sminke eller neglelakk, er vanligvis laget i bomull.  
   
   
 1. Pinsett 
   

En pinsett fjerner raskt uvelkomne hårstrå og gjør at øyenbrynene får en mer markert form. De er også gode å bruke hvis du vil påføre enkeltløsvipper eller bruke små perler eller andre lignende tilbehør når du legger manikyr. 

Hos KICKS finner du et bredt sortiment av sminketilbehør, både på nettet og i butikk 

Hvis du vil gjøre skjønnhetsrutinen enklere, kan sminkeverktøy gjøre stor forskjell. KICKS tilbyr et stort utvalg av sminketilbehør som makeupverktøy, bomullsdotter, pinsetter, saks og speil. Velkommen inn i en av våre butikker, eller besøk oss på nettet, for å finne sminkeverktøyene og sminketilbehøret som forbedrer din skjønnhetsrutine! 

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort