Speil - Makeup - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå får du 20% ved kjøp over 600 kr torsdag og fredag! Gjelder eksklusivt for våre medlemmer. Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å shoppe! 

Speil

8 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Sminkespeil og makeupspeil finn din favoritt for en feilfri påføring

Små runde eller store firkantede – uansett størrelse eller form er et sminkespeil det ultimate sminkeverktøyet for å få til en feilfri makeup. Hos KICKS finner du sminkespeil i ulike varianter og former tilpasset dine ulike behov. Et lite, kompakt sminkespeil kan du enkelt ha med deg i håndvesken når du er på farten, og ta fram ved behov for å friske opp makeupen eller fikse håret. Vi har også små forstørrelsesspeil slik at du får overblikk over et spesielt område som krever presisjon, for eksempel når du skal forme leppene med en leppeblyant eller få til en symmetrisk eyeliner. Et større sminkespeil kan plasseres hjemme så du får din egen profesjonelle makeup-stasjon slik makeupartistene har – heng det opp på veggen eller sett det på sminkebordet. Et sminkespeil på fot krever derimot ikke en bestemt plass, men kan enkelt plasseres på ulike steder etter behov. På den måten kan du få til din fineste makeuplook på badet, på kontoret eller ved spisebordet. Hos KICKS finner du produktene du trenger for å lykkes med looken din – her finner du de nyeste beautyproduktene innen lepper, øyemakeup, base og øyebryn.

Sminkespeil med lys når du vil sminke deg proft

Gi sminken de beste forutsetningene ved hjelp av et sminkespeil utstyrt med lys. Hos KICKS finner du både små og store sminkespeil med LED-pærer som gir et kraftig lys. Det sterke lyset fra LED-pærer gir ikke bare de beste forutsetningene for en makeup uten søl, de er også mer holdbare enn vanlige lyspærer og må derfor byttes sjeldnere. Når du vil nappe øyebrynene helt nøyaktig, er et lite speil med innebygd lys til god hjelp slik at du kan se alle de små hårene. Et sminkespeil med lys er også praktisk når du skal legge øyemakeup og få bedre oversikt over øyeområdet. Hos oss finner du også makeupspeil uten lys, som kan være til hjelp hvis du vil legge makeupen i naturlig belysning. Makeupeksperter sier at det er best å bruke samme lys som man skal oppholde seg i, når man legger makeupen. Hvis du skal oppholde deg utendørs, kan du for eksempel sette et sminkespeil på fot ved et vindu og legge makeupen ved hjelp av lyset som kommer utenfra.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024