Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Pinsett

Beauty tester

29 produkter
En god pinsett er et uvurderlig redskap for å forme øyenbrynene. Det er lurt å alltid oppbevare pinsetten i det medfølgende hylsteret, da holder pinsetten seg skarp lenger og beskyttes mot bakterier som kan finnes i sminkevesken. Ta ett hårstrå i gangen når du plukker eller napper brynene. Det gir et presist resultat, og dessuten kan det være smertefullt å nappe ut flere samtidig. Tenk på at øyenbryn skal være søsken, ikke tvillinger. Hvis du prøver å nappe dem til å se helt likedan ut, risikerer du å nappe dem for mye. Det finnes også elektriske øyenbrynstrimmere som fjerner uønskede hårstrå. Øyenbrynskniver er også et alternativ for å forme brynene på en enkel måte. Hos KICKS finner du mange varianter av pinsetter, elektriske øyenbrynstrimmere og øyenbrynskniver.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331