Negleklippere og neglesakser til hender og føtter - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå får du 20% ved kjøp over 600 kr torsdag og fredag! Gjelder eksklusivt for våre medlemmer. Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å shoppe! 

Saks

11 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Negleklipper få perfekt lengde og form på neglene!

Fine og velstelte negler går aldri av moten. Men for å få den perfekte lengden og formen kreves det riktig verktøy og tilbehør – og ikke minst en god negleklipper. Hos KICKS finner du negleklippere og neglesakser til både hender og føtter, slik at du kan få riktig look på neglene. Velg mellom neglesakser i klassiske modeller og neglesakser med beholder som fanger opp avklipte negler uten at du trenger å holde orden på dem. Du finner også spesielle verktøy, som neglebåndsklipper, for å klippe bort fliker og oppnå et jevnt resultat. Mange av neglesaksene våre har bøyd form slik at det er lettere å få en fin form på neglen, samtidig som saksen hindrer neglene fra å sprekke. Ved hjelp av en god negleklipper kan du klippe neglene i akkurat den stilen du foretrekker – prøv deg fram og eksperimenter mellom myke mandelformede negler og en minimalistisk oval form. For at du skal få det beste resultatet og en nøyaktig klipping, er det viktig at neglesaksen har skarpe (og gjerne tunge) blad. Hvis neglesaksen har skarpe blad, vil den dessuten holde lenger. Med KICKS' brede utvalg innen neglepleie kan du pleie og ta vare på neglene på best mulig måte.

Tips! Klipp neglene etter dusjen eller et varmt bad, da er de ekstra myke og enklere å forme.

Lag salongnagler hjemme med riktig neglesaks og tilbehør

Mange bruker store beløp på å få fine negler i salong, men du kan få et minst like fint og profesjonelt resultat hjemme! Ved å bruke riktig verktøy og tilbehør, som neglesaks og negleklipper, kan du ha salongfine negler hver dag. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av neglesakser, neglelakk og neglefiler for å få til et profesjonelt resultat hjemme. Klipp til en mykt ovalformet negl før bryllupet eller daten for en romantisk look. Eller form neglene ved hjelp av en neglesaks i en pen, kvadratisk form til hverdags. Husk at du også kan klippe neglebåndene med en neglesaks – fine neglebånd gjør manikyren eller pedikyren ekstra lekker! Husk å myke opp neglebåndene før du klipper dem, ved hjelp av varmt vann. Hvis du ikke har lyst til å klippe neglebåndene med neglesaks, kan du også bruke en pinn for å dytte dem ned. Med en spesialdesignet neglebåndsklipper kan du også klippe bort flisete neglebånd og fjerne smuss som har samlet seg.  Vi har også et bredt utvalg av håndkrem og håndpleie, der du finner fuktgivende produkter til tørre hender og neglebånd.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort