Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Topp fem beste concealere

Med rett concealer kan ingen se at du har noe å skjule. Her er de dekkende produktene som dere KICKS-medlemmer liker aller best og har gitt best omtaler på kicks.no.

1. Multifunksjonell

Shop her

”Elsker denne! Syns den dekker mine mørke ringer, som er det som irriterer meg mest. Legger seg ikke i linjene som jeg har begynt å få nå som jeg er 30+. Anbefales!” – Sara H

Smashbox’ bestselgende concealer lover plettfritt resultat i 24 timer. I tillegg til å skjule skavanker kan den også brukes som highlighter og til contouring. Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer er vegansk og passer for alle hudtyper.

2. For naturlig glød

Shop her

”Fenomenalt god! Ultrapigmentert, men ekstremt lett i konsistensen! Herlig tekstur, tilfører fukt og gir en naturlig glød.”– M

Magic Concealer fra Helena Rubinstein er en skikkelig klassiker i sminkepungen. Den kremete følelsen og de lysreflekterende partiklene gir en perfekt naturlig finish som gjør seg ekstra godt på mørke ringer under øynene.

3. Makeupartistenes valg

Shop her

”Dekker fantastisk godt, og mine mørke ringer forsvinner helt. Den legger seg ikke i fine linjer, sitter hele dagen og er like fin om kvelden som om morgenen!”– Ellinor

Radiant Creamy Concealer ble kåret til årets beste nyhet i KICKS Beauty Awards 2019 og har lenge vært en favoritt hos mange makeupartister med sin kremete tekstur og lette finish. Takket være den lette lysrefleksjonen skjuler den ujevnheter og mørke ringer på en naturlig måte.

4. Holder hele dagen

Shop her

”Absolutt den beste concealeren jeg har prøvd! Legger seg lett på huden og gir fin dekning. Den legger seg ikke i folder og holder hele dagen uten at man må påføre mer i løpet av dagen.” – Martina

Med Pro Longwear Concealer kan du enkelt variere dekningen fra medium til full dekning. Den flytende concealeren gir alltid en naturlig matt finish, uansett mengde. At den dessuten sitter på plass hele dagen og kvelden gjør den til en av KICKS’ mest populære concealere.

5. Dekker alt

Shop her

”Min nye favoritt! Har rød pigmentering etter akne i ansiktet, og en liten klatt av denne concealeren er det eneste jeg trenger for å viske det HELT vekk!” – Josefin

Suksessconcealeren fra IT Cosmetics er elsket for sin evne til å skjule absolutt alt. Den er like effektiv på trøtthetstegn rundt øynene som på hissige røde utslett. Dessuten inneholder den vitaminer, kollagen, hyaluronsyre og antioksidanter som pleier huden. Bye Bye Under Eye Concealer ble kåret til beste concealer i KICKS Beauty Awards 2019.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331