Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

SFX Makeup

29 produkter
Sorter: Mest kjøpte

SFX-makeup – effektfulle makeuplooker for ansikt og kropp

Når du vil ha en helt spesiell makeuplook, er det SFX-makeup-produkter du trenger. Sfx makeup er en forkortelse for special effects makeup og er ikke en vanlig fest- eller hverdagsmakeup, men en betegnelse for mer avanserte kreasjoner. Innen special effects makeup er det vanlig å skape teatralske og avantgardistiske looker – eller å gjenskape kjente filmkarakterer og personligheter. SFX-makeup er ofte forbundet med halloween, når mange skaper virkelighetstro sår, blod og andre deformasjoner på huden. Det er også vanlig å legge zombiemakeup eller gjenskape skremmende figurer fra filmer og fortellinger. Med SFX-makeup kan du ikke bare lage dine mest avanserte (eller enkle) makeuplooker for ansiktet –du kan også male kroppen.

Hos KICKS finner du et bredt utvalg av produkter innen SFX-makeup, slik at du kan skape dine mest oppsiktsvekkende looker. Velg mellom glitrende pudder, kraftig pigmenterte øyenskygger og kremer i ulike farger, og fikserende pudder. Dessuten kan du finne produkter som får SFX-makeupen til å sitte på plass og holde lenge – perfekt til halloween- eller utkledningsfester.

Hvilke kreasjoner kan jeg lage med special effects makeup?

Når du legger SFX-makeup, er det meningen at du skal slippe løs din mest kreative side – og du kan egentlig skape hvilken som helst look ved hjelp av de riktige produktene. La ansiktet og kroppen bli lerretet ditt! Som nevnt tidligere er det vanlig å lage skumle SFX-makeuplooker, men det er helt opp til deg hvilken look du vil lage. Hvis special effects makeup er en helt ny verden for deg, kan du begynne med enklere kreasjoner. Du kan for eksempel bruke en kraftig pigmentert ansikts- og kroppskrem som base for looken –  du trenger bare en liten mengde produkt for å dekke din egen hudfarge. Forbered ansiktet med en primer som holder glitterkorn eller andre makeup-produkter på plass – og bygg deretter din special effects look med favorittproduktene dine. En makeup-palett med mange forskjellige og kraftig pigmententerte farger vil hjelpe deg med å variere makeuplooken, samtidig som du kan lage ulike skygger og kontraster i ansiktet eller på kroppen. Makeup-paletter tilpasset for påføring av SFX - makeup har dessuten en tørr finish og kan bygges opp for ulik intensitet. Du kan også intensivere en effektfull øyelook ved hjelp av øyenskyggedråper, som dessuten gjør makeupen vannfast.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331