Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Øyesminke

923 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Øyesminke for øynene dine

Ønsker du å skape en naturlig øyesminke med kun mascara eller ha en full festlig sotning? Vi har alle produktene du trenger!

En pudderskygge er lett å påføre, og du kan enkelt velge intensiteten på fargen ved å legge flere lag. Legg gjerne en øyeprimer eller en hudfarget baseskygge først så holder den lenger. Den er lett å påføre direkte på øyenlokket. Gir mye farge men er lett å tone ut med fingrene eller en myk pensel.

Påfør med en tørr pensel for en svak shimmer, men påføres skyggen med en fuktig pensel blir den nesten metallisk. Mousse-gelé skygge med matt finish: jobb inn skyggen med fingrene eller bruk en pensel med syntisk hår. For lengst holdbarhet, påfør en pudderskygge over.

KICKS har et stort utvalg av øyesminke fra alle de beste merkene. Du finner øyesminke i alle former og farger som passer til akkurat deg slik at du kan skape inspirerende og kule looker.

Eksklusivt hos oss får du de populære produktene fra Urban Decay, Smashbox og palettene til Anastasia Beverly Hills. 

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331