Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SISTE SJANSE: 20% på øyemakeup!

Øyesminke

905 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Øyemakeup for alle hudtyper og anledninger

Når du vil sette øynene dine i fokus, trenger du de rette produktene til øyemakeup. Til en glamorøs festlook finnes mascara som gir definisjon til vippene dine. Og til hverdagsmakeupen finnes pudderpaletter i hudnære farger. Uansett om du vil skape en enkel hverdagslook eller en festlig kveldslook, har KICKS øyemakeup for alle anledninger og behov. Vi har en mengde forskjellige produkter som du trenger for å gjøre looken komplett, som mascara, øyenskygge, øyeprimer, eyeliner, løsvipper og fargede linser. Dessuten har du en rekke populære varemerker å velge mellom. Oppdag makeup fra Urban Decay, Lancôme, NYX Professional Makeup, Maybelline, MAC og Smashbox m.fl.

Velg den beste sminken for øynene dine: naturlig øyemakeup eller fest-soting?

Hvilken øyemakeup vi foretrekker, varierer og er også avhengig av humør, anledning og personlighet. Når du vil ha en naturlig øyemakeup, også kalt no makeup makeup look, kan du satse på en nøytral palett med jordnære toner som matcher hudtonen din, som brun, beige og rosa. Med en pudderskygge kan du enkelt velge hvor intens du vil at fargen skal være. Når du vil ha en mer iøynefallende look, kan du velge mascara som gir megavolum eller en fargesprakende palett med pigmentrike skygger. Hvis du vil at øyemakeupen skal holde lenge, hele festen eller arbeidsdagen, kan en øyeprimer være til hjelp. En øyeprimer gjør dessuten at øyemakeupen beholder en jevn finish og ikke legger seg foldene rundt øynene. For deg som vil ha en effektfull look, er øyevipper også et godt alternativ. Løsvipper fungerer også fint til hverdags når du vil friske opp et par trøtte øyne.

Øyemakeup for deg med sensitiv hud

Ingenting kan ødelegge øyemakeupen mer enn et par rennende øyne. Når du har lagt en perfekt base med øyeprimer og deretter har bygget opp looken med lekker øyenskygge, mascara og eyeliner, må looken sitte –  ikke renne vekk. For deg med sensitiv hud finnes det derfor mascara som passer for sensitive øyne, og også annen øyemakeup som er spesielt beregnet for de med en hud som lett reagerer på ingredienser som parfyme og konserveringsmiddel. Vannfast mascara er også et perfekt alternativ hvis du har øyne som lett renner, og gjør at mascara og annen sminke sitter som den skal.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331