Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Fargede linser

18 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Fargede linser uten styrke

Med fargede linser kan du eksperimentere med øyefargen og fullende looken på en morsom og spennende måte. Har du alltid lurt på hvordan du ville se ut med en annen øyenfarge enn den du har? Hos Kicks finner du fargede linser uten styrke til alle anledninger, slik at du raskt kan bytte øyefarge for en dag eller kveld. Fargede linser er en av de nyeste trendene innen styling og tilfører en ekstra dimensjon til sminken og gir deg et lokkende og intenst blikk.  Oppdag Kicks sortiment av fargede linser og eksperimenter med utseendet for å få øynene du alltid har drømt om. For å tilføre looken en ekstra dimensjon kan du velge en unik farge på linsene og påføre en makeup som går i samme tone. Med et par løsvipper og en fargesterk øyenskygge kan du enkelt skape en festlook hjemme. I kategorien makeup finner du også neglelakk, løsnegler og leppestift i en rekke forskjellige farger. Et par fargede linser er også en fin gave å gi til noen som liker å ha det gøy med utseendet. Besøk Kicks gavetips for mer inspirasjon. Ikke glem å supplere kjøpet med en alt-i-ett linsevæske.

Hvordan fungerer fargede linser?

Fargede linser uten styrke har et gjennomsiktig hull i midten av øyet som ikke påvirker pupillen eller synsfeltet. Den intense fargen på linsen legger seg som et lag over hornhinnen og gjør at øynene får en annen farge. Før du tar på deg linsene, er det viktig at du følger en god hygienerutine. Vask hendene grundig med såpe og vann, ta fram linsen og legg den på pekefingeren. Bruk den andre hånden til varsomt å frigjøre mer av øyet ved å trekke huden under øyet nedover. Se opp og legg linsen på det hvite området av øyet. Blunk forsiktig noen ganger for å sikre at linsen sitter riktig på øyet. Det er enklest å ta på linsene før du legger makeup. Bruk en multipurpose linsevæske for å rengjøre linsene før bruk, og oppbevar dem i et linseetui over natten. Du kan også bruke linsevæsken til å skylle øynene hvis de føles tørre eller irriterte. Våg å eksperimentere med looken og velg et fargesterkt tillegg fra hele Kicks' sortiment innen makeup, som neglelakk, mascara, leppestift eller øyenskygge.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331