Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Makeup børster

536 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Finn sminkekoster som gjør makeuplooken komplett

Skap de beste forutsetningene for at du skal lykkes med din mest imponerende makeuplook ved hjelp av sminkekoster fra KICKS. De fleste som vil legge en fin makeup, tenker først og fremst på å finne de ultimate makeup-produktene, og dermed havner sminkekoster ofte i glemmeboken. Men faktum er at det er like viktig å bruke riktige sminkekoster for å få til en jevn og profesjonell makeup. Hos oss finner du sminkekoster og sminkepensler i ulike prisklasser (både billige sminkekoster og fra eksklusive merker) – slik at du kan få til en perfekt makeup uansett hvilken look du er ute etter. Når du vil ha en glamorøs øyemakeup til festen, er en sminkekost tilpasset øyenskygger det du trenger for å lykkes. Hvis du vil ha en jevn makeupbase med foundation eller pudder, er en stor, fluffy sminkekost til hjelp. Samtidig er en mindre sminkekost med avrundet hode til hjelp når du vil friske opp kinnene med rouge. Et annet populært produkt for å legge en perfekt base er sminkesvampen, på engelsk makeup sponge. Sminkesvampen er et allsidig produkt og kan også brukes til å påføre concealer eller contouring rundt øyne og nese. Oppdag KICKS' brede utvalg av makeup til lepper, base og øyebryn fra kjente varemerker.

Oppnå et profesjonelt resultat med ulike pensler i et børstesett

Har du vanskelig for å velge hvilken kost du trenger når du skal påføre makeup? Da er det flaks at det finnes ferdigkomponerte børstesett som forenkler de uendelige valgmulighetene. I et børstesett finner du alle de sminkekostene du trenger for å få til en fin makeup til hverdags eller fest. Det finnes både mindre børstesett med de mest essensielle penslene, som foundationkost, leppekost og pudderkost, og større børstesett som rommer hele 20 forskjellige sminkekoster. Store børstesett inneholder alle pensler som trengs for å legge en fin makeup for hele ansiktet og øynene. Hos KICKS finner du også børstesett med pensler som passer til spesifikke områder og behov – finn kostene du trenger for å legge din beste øyemakeup eller contouring.

Slik rengjør du sminkekostene på riktig måte

Sminkekostene kan dessverre bli en skikkelig bakteriebombe hvis du ikke tar hånd om dem på riktig måte. Disse bakteriene kommer så videre til ansiktet når du legger makeup – og kan forårsake utslett. Men dette er noe du enkelt kan unngå ved å investere i gode rengjøringsprodukter for sminkekoster. Vær oppmerksom på at rengjøring av sminkekostene bør skje med ulike produkter avhengig av om busten består av ekte eller syntetisk hår. Sminkekoster med av ekte hår bør vaskes med sjampo og balsam én gang i uken, mens syntetiske sminkekoster rengjøres med oppvaskmiddel – eller med spesielle produkter utviklet for nettopp syntetiske makeupkoster. Hos KICKS finner du produktene til rengjøring av koster, slik at du kan ta vare på dem på best mulig måte. Husk at sminkekostene alltid bør selvtørke liggende for at børstehårene ikke skal begynne å løsne. Hvis du bruker rengjøringsprodukter som er spesielt tilpasset sminkekoster, fjerner du nesten alle makeuprester på en skånsom måte, noe som bidrar til at kostene holder seg lenger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331