Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Øyenskyggen som setter øyefargen i fokus

Skimrende sølv eller varme toner av oransje og gull? Her veileder vi deg til øyenskyggen som får øyefargen din til å poppe, til fest og til hverdags.

Øynene er den delen av ansiktet som man gjerne legger merke til først – og mange anstrenger seg derfor ekstra for å få til en fin øyemakeup. Når det gjelder øyenskygge, finnes det masse forskjellige farger å utforske og looker å skape. En trendy, fargesprakende øyemakeup er å se på mange motevisninger i år, samtidig som klassisk svarte sotede øyne aldri går av moten. Men visste du at den svarte sotingen kan få nettopp blå øyne til å lyse litt ekstra? Eller at grønne øyne er spesielt fine med rosa øyenskygge? Her tipser vi om øyenskyggene som setter øynene dine i fokus, og som får alle nyanser av grønne, brune, blå og grå øyne til å gnistre litt ekstra.

Øyenskygge for deg med brune øyne

Hvis du har brune øyne, er du heldig – da kan du nemlig bruke hvilken som helst øyenskygge. Kle øynene dine i en fin lilla, blå, grønn eller bronseaktig farge – faktisk enhver farge du måtte ønske! Til lysebrune øyne passer lys blå øyenskygge ekstra godt, og hvis du har brune øyne med varme og gylne toner, kan du matche med en øyenskygge i samme tone. Her finner du øyenskyggepaletter i en rekke flotte farger.

Øyenskygge for deg med blå øyne

Har du blå øyne? Da vil varme, oransje toner eller dypbrune farger få øynene dine til å se ekstra blå ut. Men også en skimrende grå eller svart øyenskygge gir en fin kontrast og gjør at lyse øyne lyser opp litt ekstra. En svart festsoting er derfor en klassisk makeuplook som passer ekstra godt til nettopp blå øyne.
Tips! Vil du vite hvordan du legger smokey eyes? Les vår veiledning i tre trinn her. 

Øyenskygge for deg med grønne øyne

Grønne øyne, eller nøttebrune øyne som har en blanding av grønne og brune toner, passer ekstra godt i gråbrun øyenskygge, eller i rosa og jordnære toner med innslag av røde og gylne pigmenter. Hos KICKS finner du fine øyenskyggepaletter i jordnære pasteller som grønn, brun og grårosa i forskjellige konsistenser, avhengig av hvilken type øyenskygge du foretrekker. Hvis du vil ha en diskré farge, kan du velge en pudderskygge og klappe eller trykke den forsiktig på øyelokket. En mer intens øyemakeup får du ved å legge en øyenskygge med sterke pigmenter.

Øyenskygge for deg med grå øyne

Grå er en av de mest uvanlige øyefargene og kan ha toner av både blått, grønt og brunt i seg. Når det gjelder øyenskygge til grå øyne, er det fint å velge farger som matcher øyefargen. Velg derfor en øyenskyggepalett med kalde sølvaktige, metalliske eller isblå farger. Hvis du vil skape en effektfull look, kan du prøve å kombinere de ulike fargene.

Bonus: Når du har funnet din perfekte øyenskygge, er det tid for å skape din mest magiske makeuplook. Her tipser KICKS makeupartist Gabriel Fontana om hvordan du legger øyenskyggen som en proff. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022