Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Trendy smokey eye på 5 minutter

En sotede look trenger ikke alltid å være svart. Den mest trendy sotingen akkurat nå er i metalliske farger som fører tankene til edelstener. KICKS makeupartist Åsa Östergren viser hvor raskt du kan få en rubinrød øyemakeup i tre steg.

Steg 1 – Ramm inn øynene  
Ramm inn øynene med en myk brun kajal inntil den øvre- og nedre vippekanten. Dus den ut med en ren kost eller makeupsvamp.  Påfør også kajal mellom dine egne vipper, for å gi inntrykk av fyldigere og tettere vipper.

Steg 2 – Påfør rødmetallisk skygge
Legg en rødmetallisk skygge på øyelokkene og under de nedre vippene. Bruk en større, flat kost for skyggen du legger på øyelokket og en mindre under øynene. Dus ut fargen med en ren makeupkost eller svamp.

Steg 3 – Maksimer mascaraen 
Påfør en svart forlengende volummascara i flere lag på dine øvre og nedre øyevipper. Vær generøs og la gjerne vippene dine ta plass

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331