Den beste concealeren for moden hud - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Den beste concealeren for moden hud finner du hos KICKS!

Med riktig concealer kan ingen se att du har noe å skjule. Mørke ringer? Fine linjer? Uvelkomne pigmentflekker? En concealer takler alt og gir deg et mer våkent og mer ungdommelig inntrykk på kjøpet. Hos KICKS finner du verdens beste concealere for moden hud!
Del

Hvordan velger jeg den beste concealeren for moden hud?

En concealer er det perfekte verktøyet for å skjule mørke ringer og pigmentflekker midlertidig, men den kan også legge seg i og fremheve fine linjer og rynker og føre til at du ikke ser så våken og frisk ut som du ønsker. Kremete og lettflytende concealere som har fuktighetsgivende ingredienser og lett lysnende effekt er et godt valg for moden hud, fordi de er enkle å påføre og blende inn i huden. Det er fine egenskaper som motvirker at de legger seg i og fremhever fine linjer og rynker. Et annet godt tips er å påføre concealeren med forsiktige og duttende bevegelser, på samme måte som du ville påføre øyekremen. Unngå å forsegle concealeren med pudder, det øker bare risikoen for at effekten blir flakete og rynker fremheves. Hvis du likevel vil gi concealeren litt lengre holdbarhet, prøv heller å påføre concealeren først og legg deretter den like lettflytende og fuktighetsgivende foundationen på toppen. 

Farvel rynker og pigmentflekker! Her er de beste concealerne for moden hud

Perfekt mot mørke ringer

Bestselgende concealer som både dekker ujevnheter og gir huden en frisk glød. Anti-Dark Circles Concealer er spesielt utviklet for å redusere mørke ringer under øynene, blant annet ved hjelp av intense pigmenter og aktive ingredienser. Den myke formelen er beriket med blant annet persisk silketre og darutoside, som bidrar til å redusere mørke ringer, hevelser og fine linjer under øynene.

Favoritt hos makeupartister

Vinner av KICKS Beauty Awards 2022 for beste concealer! Denne bestselgeren er en trofast tjener hos mange profesjonelle makeupartister, ikke minst på grunn av sin kremete konsistens og lette finish som effektivt skjuler og lysner opp ujevnheter, fine linjer og mørke ringer på en naturlig måte. Den unike og vannavvisende formelen til Radiant Creamy Concealer gir huden middels dekning som varer lenge, samtidig som den byr på pleiende og fuktighetsgivende ingredienser.

Mer våkent blikk på et blunk

Lancômes bestselgende concealer dekker alle slags skavanker, sitter lenge og gir en kremet mellomdekkende finish. Denne smarte lille tuben er først og fremst populær for sin evne til å skjule tretthetstegn under øynene uten å legge seg i fine linjer og rynker. I tillegg gjør den smarte tuben at Effacernes Longue Tenue enkel å påføre i akkurat riktig dose.

Perfekt mot urenheter

Moden hud kan også komme i ubalanse, derfor er urenheter etter 40 ikke uvanlig dessverre. Spot Treatment Concealer har en silkemyk konsistens som både behandler og reduserer urenheter, porer og ujevnheter samt forbedrer hudstrukturen. En vegansk favoritt som kan skreddersys til dekningsbehovet, og som gir huden fuktighet ved hjelp av florentina.

Gir høy dekningsgrad

Concealer som effektivt skjuler ujevnheter i ansiktet, som pigmenterflekker og mørke ringer under øynene. Den lette og kremete formelen har en matt finish som du kan få både middels og høy dekning med. Og det beste av alt? Double Wear Stay in Place Flawless Wear Concealer er både vann-, svette- og fuktbestandig og holder seg på plass i 24 timer.

For fjærlett glød

Touche Éclat ble lansert allerede i 1992, og er både en global bestselger og et ekte beautyikon i sminkevesken. Og hvorfor ikke? Den lette følelsen og glødgivende finishen gir en perfekt overflate, det fungerer ekstra godt på mørke ringer under øynene. I tillegg til å dekke skavanker, kan denne concealer-klassikeren også brukes som highlighter.

Gir høy dekning, beskyttelse og pleie

Kremet og høypigmentert concealer som både er enkel å påføre og gir huden full dekning i 16 timer.  Barepro 16 Hour Full Cover Concealer maskerer enkelt mørke ringer og urenheter, uten å legge seg i eller fremheve fine linjer og rynker. I tillegg er formelen vannfast og har en utjevnende, “blurring” effekt med en myk og herlig matt finish. Den er også beriket med fuktighetsgivende, beskyttende og næringsrik bringebærfrøolje, solbærfrøolje og sølvrisp.

Dekker alt du vil skjule

Suksessconcealeren som er populær for sin evne til å skjule absolutt alt. Den er like effektiv på tretthetstegn rundt øynene som på hissige røde utslett. I tillegg inneholder Bye Bye Under Eye Concealer nyttige vitaminer, spenstgivende kollagen, fuktighetsgivende hyaluronsyre og beskyttende antioksidanter som pleier og skjemmer bort huden. Dekning og pleie i ett, kan det bli bedre? En av vinnerne i KICKS Beauty Awards 2019.

For naturlig finish

Flytende concealer i smidig penneformat som både lysner opp huden og maskerer ujevnheter på en mesterlig måte. I tillegg er denne bestselgeren enkel å ta med seg i vesken for eventuelle touch-ups i løpet av dagen. Mastertouch Concealer takler det meste, både mørke ringer, pigmentforandringer og urenheter, og gir en naturlig finish. I tillegg tetter den ikke igjen porene og er et godt kjøp for alle hudtyper

Gir en lett og frisk følelse

Lettflytende concealer som gir huden middels dekning med naturlig finish. Fit Me Concealer har en silkemyk og kremet formel, som er enkel å påføre og tone ut på huden for et perfekt og dekkende resultat mot både mørke ringer og rødhet. I tillegg tilfører den fuktighet, samtidig som den spesialdesignede applikatoren gjør det enkelt å nå alle områder i ansiktet

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331