Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Kjøp øyekrem til moden hud hos KICKS

Mørke ringer, uvelkomne hevelser og trøtte rynker kan få hvem som helst til å se søvnig ut. En god øyekrem demper raskt problemer og gir deg et våkent blikk på kort tid. Her er de beste øyekremene for moden hud.

Hvordan velger jeg den beste øyekremen for moden hud?

Når vi blir eldre, mister huden både elastisitet og fylde, samtidig som den ofte blir tørrere og tynnere. Rundt øynene dannes ofte såkalte kråketær, det vil si tynne linjer og dypere rynker rundt den ytre øyekroken. Den tynne huden innebærer også at mørke ringer blir mer fremtredende, samtidig som andre pigmentflekker og misfarging også kan bli en mer påtagelig bekymring. Her kommer en øyekrem inn. Ikke bare gir den huden fuktighet og en mykere følelse, de pleiende og ofte aktive ingrediensene kan også gjøre stor forskjell på fine linjer, pigmentflekker, mørke ringer og tapt fylde og elastisitet. Se gjerne etter pigmenthemmende og rynkedempende retinol, fuktighetsgivende og plumpende hyaluronsyre, spenstgivende ceramider, drenerende koffein og lysnende vitamin C. UV-stråler og andre ytre angrep fører til at huden eldes for tidlig, derfor er også solfaktor SPF og beskyttende vitamin E gode komponenter å se etter i ingredienslisten.

 Våkent blikk på et blunk! Her er de beste øyekremene for moden hud.

Motvirker mørke ringer

Frisk og lettabsorbert øyekrem som reduserer mørke ringer samtidig som den er skånsom mot det følsomme øyeområdet. Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Cream Synchronized Multi-Recovery reduserer ikke bare mørk misfarging rundt øynene, den har også en reduserende effekt på fine linjer og virker fuktighetsgivende. Blant ingrediensene finnes beskyttende vitamin E og mykgjørende glyserin.

Motvirker aldringstegn

Øyekrem som inneholder et innovativt retinolkompleks, hudverdenens kanskje mest berømte ingrediens mot fine linjer, rynker og pigmentflekker. RetinolRenew Eye Cream minimerer aldringstegn, motvirker synlige linjer og mørke ringer, samtidig som den gir huden fuktighet og en myk og deilig følelse. Applikator med en lett avkjølende effekt er en ekstra deilig bonus som både lysner opp øynene og motvirker hevelser.

Gir et våkent blikk med glød

Oppdatert øyekrem og primer i ett som både lysner, glatter ut og gir fuktighet til den sensitive huden under øynene. Banana Bright+Eye Crème er blant annet rik på et ekstra effektivt kompleks av vitamin C med gull, en unik kompott som gjør effekten enda bedre. Resultatet er en lysere og vakkert fuktighetsmettet hud med synlig reduserte fine linjer og rynker. I tillegg beskytter den veganske og parfymefrie formelen huden mot ytre angrep som forurensning. Og det beste av alt? De lysreflekterende mineralpigmentene gir en umiddelbar glød med en oppfriskende effekt.

Har en lysnende effekt

Glødgivende øyekrem som byr på smigrende fargekorrigering og fuktighetsgivende ingredienser. GlowPrime CC Eye Cream inneholder blant annet polysakkarider, en stjerneingrediens når det gjelder å dempe fine linjer og by huden på fantastisk fylde og forbedret elastisitet. Kremen er også beriket med lysnende og utglattende vitamin C.

For en sterkere og mer ungdommelig effekt

Styrkende og aldringsbekjempende øyekrem som både virker fuktighetsgivende og reduserer forekomsten av synlige fine linjer og rynker. Plantscription Anti-Aging Power Eye Cream er blant annet beriket med kamille og alger, ingredienser som ved kontinuerlig bruk bidrar til å redusere hevelser og fine linjer og gi huden ny fylde. Den behagelige formelen er også rik på nyttige ekstrakter fra planteriket, barriereforsterkende squalane, drenerende koffein og mykgjørende glyserin.

Full av nyttige ingredienser

Glødgivende øyekrem som både gir ekstra glød og har en reduserende effekt på mørke ringer. 2% Glowy Niacinamide Avocado Eye Cream er beriket med blant annet avokadoolje, som både har antiinflammatoriske egenskaper og er rik på næring og beskyttende antioksidanter. Den fløyelsmyke formelen inneholder også pigmenthemmende niacinamid, fuktighetsgivende hyaluronsyre og mykgjørende glyserin, hudpleiehelter som både gjør huden fyldigere og reduserer fine linjer og rynker. Den innovative roll-on-applikatoren er en like avkjølende som deilig bonus.

Mot hevelser

Oppkvikkende øyekrem som både gir fuktighet til det følsomme området under øynene og virker dempende på hevelser. De-Puffing Caffeine Eye Cream inneholder koffein som både har en oppstrammende effekt og gir en klarere hudtone, samt frisk mentol som både reduserer hevelse og gir huden strålende glød. Resultatet? Ganske enkelt våkent blitt på et blunk.

Virker utglattende

Vegansk øyekrem som både gir fuktighet i dybden og glatter ut fine linjer. Light Up Eye Cream inneholder blant annet utjevnende niacinamid og beroligende allantoin, samt nordiske plantestamceller. Den lette formelen inneholder også havreolje, en ceramidrik ingrediens som både forbedrer hudens elastisitet og gir den et klarere utseende.

Med nordiske råvarer

Øyekrem som både har en utjevnende effekt og bidrar til å gjenopprette hudens naturlige elastisitet. Nordic Bloom Vegan Collagen Eye Serum har en lettflytende konsistens og er full av pleiende og velgjørende ingredienser som nordisk tyttebærvann, tre varianter av hyaluronsyre og vegansk kollagen. Sammen gir de huden fuktighet i dybden, bidrar til å minimere fine linjer og rynker og gir en mer ungdommelig følelse med forbedret elastisitet. Den avkjølende metallapplikatoren gir en forfriskende og lett drenerende massasje

Våkent blikk med tettere vipper

Fløyelsmyk øyekrem som har god effekt på aldringstegn rundt øyet. Time-Filler Absolute Eye Correction Cream er beriket med blant annet hyaluronsyre og tripepid, aktive ingredienser som både glatter ut fine linjer og rynker og gir fastere og fyldigere øyelokk. Den luksuriøse formelen bidrar også til å redusere mørke ringer, gir øyeområdet en ny fylde med nydelig elastisitet samt gir tettere øyevipper. Resultatet er øyne som ser åpnere og mer ungdommelige ut.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331