Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Elskede ansiktsmasker

Ansiktsmasken er hudpleierutinens superstjerne – og det er flere å velge mellom enn noen gang! KICKS guider deg til ansiktsmaskene som passer perfekt til din hud

Sheet-maske trendy quickfix

Se alle

Sheet-maske, som kan oversettes til ark-maske på norsk, fikk sitt store gjennombrudd i fjor. Selve masken er laget av et tynt ark av papir, stoff eller cellulose, mettet med et serum som inneholder mange aktive ingredienser. Du kan velge sheet-maske som blant annet strammer opp, gir glød og reduserer fine linjer. Felles for de fleste sheet-masker er at de er ekstremt refuktende og at de, takket være de aktive ingrediensene, ofte gir synlige resultater.

Peel-off masken renser i dybden

Se alle

En peel off-maske er som gelé du lar tørke og stivne på huden før du drar masken av. Ansiktsmasken tar med seg skitt som har samlet seg dypt i porene, i tillegg til det ytterste laget av døde hudceller som ligger på hudoverflaten og kan gi huden et grått og slitent utseende. En peel off-maske har altså både dyprensende og eksfolierende effekt, og løfter frem hudens naturlige glød.

Nattmasken er skjønnhetssøvn på boks

Se alle

Nattmasken er et sentralt produkt innen K-beauty, den sørkoreanske skjønnhetstrenden som innebærer en topptunet hudpleierutine med opptil 17 forskjellige trinn. Nattmaske er, akkurat som navnet tilsier, en ansiktsmaske som du påfører før du legger deg, så den kan virke mens du sover. En supersmart måte å få tid til å ta vare på huden sin, selv i travle perioder.

Tips! Ble festnatten lang? Legg en nattmaske som det siste du gjør før du slukker lyset, så blir du ikke avslørt av huden din dagen etter.

Leirmaske ”Orginalen”

Se flere

Leirmasken sies å være ansiktsmaskenes urmor. Kleopatra likte å bruke leire når hun skulle gi huden sin litt ekstra kjærlighet og omtanke. Leire er dyprensende, da den fungerer som en svamp og suger opp urenheter og forurensninger som har samlet seg i porene. Samtidig inneholder den flere næringsstoffer og mineraler som gir huden ny energi.

Kremmaske redningen til tørr hud

Se flere

Når huden er så tørr at den strammer og trekker, trenger du en skikkelig fet og Refuktende kremmaske. Den fungerer som en innpakning for huden. Siden alle hudtyper og aldre trenger solide mengder fukt, er kremmasken et alternativ som passer til alle. Til den fete huden passer det med en gelémaske som føles lettere på huden, men som gir samme refuktende effekt. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331