Sheet Mask - Hudpleie - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Sheet Mask

31 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Sheet masks er en favoritt hos alle hudpleieelskere. En sheet mask er laget av enten et tynt papirark, tøy, glefilm eller cellulose og deretter proppet full med et serum som inneholder flere aktive ingredienser. Det positive med en arkmaske er at serumet vil trekke godt inn i huden og er derfor veldig effektfullt. 

Akkurat som vanlige, klassiske ansiktsmasker så finnes det en sheet mask for alle hudtyper og utifra hvilket resultat man ønsker. Flere er stappet fulle med fuktighet, du får sheet mask for moden hud som strammer opp, dyprensende sheet masks for uren hud og beorligende masker for stresset og sensitiv hud. Du finner garantert en maske som passer for deg!

En sheet mask er også et deilig lite pust i bakken hvor man kan ta en liten time out for eget velbehag. Derfor er det også en populær gave å gi bort til noen man er glad i!

Hos KICKS finner du sheet masker fra merker som KICKS beauty, Origins, Glamglow, Star Skin, masque B.A.R, Biotherm, Guerlain med flere.

Shop sheet masks på kicks.no eller i en KICKS butikk!

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024