Kjøp ansiktspleie på nettet eller i butikk hos KICKS! - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vi satt ned salget til 70%! Shop her!

Ansiktspleie

3176 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å
Hudterapeutene fra Skincity er vår nye stolthet
Still spørsmålene dine direkte til våre eksperter

Kjøp hudpleie for ansiktet hos KICKS! 

Du glemmer vel ikke å ta vare på huden i ansiktet? Ved å velge riktig ansiktspleie for hudtypen din, føles den ikke bare mykere og smidigere ved berøring, du kan også dempe og hemme aldringstegn, balansere og berolige følsomme hudområder, eller ta hånd om og motvirke urenheter. For å nevne noe! Hos KICKS finner du et bredt utvalg av hudpleie for ansiktet, både når det gjelder dagkremer, nattkremer, ansiktsspeeling, ansiktsvann, ansiktsrens, ansiktsolje og ansiktsserum. Velkommen til å handle ansiktspleie fra noen av verdens mest kjente og bestselgende merker, både på nettet eller i din nærmeste KICKS-butikk.  

Hvilke produkter skal jeg bruke i ansiktet? 

En god hudpleierutine starter med en ansiktsrens som fjerner smuss, sminke og overflødig olje fra huden, samt en fuktighetsgivende ansiktskrem som beskytter huden og byr på sårt tiltrengt fuktighet. Andre gode tilskudd som fremmer vakker og sunn hud er en øyekrem som lindrer hevelse og misfarging, en nattkrem som reparerer huden mens du sover, ansiktspeeling som fjerner døde hudceller fra hudens overflate og et ansiktsserum som går dypt inn i huden og gir en høy konsentrasjon av nyttige og ofte aktive ingredienser. Sist, men absolutt ikke minst, bør en solbeskyttelse som både beskytter mot solskader og aldringstegn være en del av hudpleierutinen din. 

Hvilken hudpleie passer for meg?

For å ta vare på ansiktet ditt på den beste måten, er det viktig at du først vet hvilken hudtype du har. Hudtyper kan deles inn i fire grupper: tørr, fet, normal og blandingshud. Videre kan hudtypen din befinne seg i en såkalt hudtilstand, for eksempel følsom, overflatetørr eller akneutsatt. En hudtilstand oppstår når huden påvirkes av interne faktorer som stress, hormoner, sykdommer, medisiner eller arvelighet, eller av ytre faktorer som feil ansiktspleie eller ekstra tørt/ekstra kaldt klima. Når du kjøper ansiktspleie, er det derfor ekstra viktig at du velger produkter som både passer for hudtypen din og som kan hjelpe deg med hudtilstanden din. Hvis du føler deg usikker, kan KICKS skjønnhetseksperter hjelpe deg å finne de riktige hudpleieproduktene for akkurat ditt ansikt, både på nettet eller i butikk.  

Hvordan ser god ansiktspleie ut? 

I tillegg til å velge produkter som passer for din hudtype og hudtilstand, er det også en god ide å skille mellom morgenrutinen og kveldsrutinen når vi snakker om ansiktspleie. Huden fungerer nemlig litt annerledes om dagen og natten, og må derfor tas hånd på forskjellig måte morgen og kveld. Om dagen, når huden er opptatt med å forsvare seg mot ytre angrep fra for eksempel UV-lys og frie radikaler, trenger den fuktighetsgivende produkter som også har en beskyttende effekt. Om natten, når huden er opptatt med å reparere og hente seg inn fra dagens anstrengelser, trenger den i stedet ansiktspleie som kan hjelpe den med dette.


Hos KICKS finner du et stort sortiment av ansiktspleie, både på nettet og i butikk 

Med god ansiktspleie som passer for deg og hudtypen din, er det lettere å få huden du drømmer om. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av ansiktspleie både for fet, normal, blandingshud og tørr hud fra flere av verdens mest kjente og bestselgende merker. Velkommen til oss for å titte nærmere på blant ansiktspleie fra Lancôme, Biotherm, Emma S, Filorga og Ole Henriksen, på nettet eller i din nærmeste KICKS-butikk! 

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024