Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SALE 30% på salgs-prisen!

Leppepleie

Beauty tester

93 produkter

Opplever du at du får tørre og flassende lepper? Da er en leppepomade eller lip balm dine leppers beste venn. Pleiende produkter for leppene virker intensivt, fuktighetsgivende og nærende – alt du trenger for lindring av sprukne lepper.

En lip balm kommer i ulike fasonger og former. Hos KICKS finner du flere produkter som er helt nøytrale, eller med en fin farge som også pleier tørre lepper, så du kan både se bra ut og unngå tørre lepper.

Enkelte leppepomader har også anti-age effekt for å unngå og forebygge rynker og linjer som gjerne oppstår med tiden rundt munnen. Flere gir også volum og plump til leppene.

Det anbefales at du skrubber leppene dine skånsomt før du påfører leppepomade for en bedre effekt. Da vil død hud taes vekk og lip balmen vil funke mer intesivt.

Vi har leppepomader fra Elizabeth Arden, La Mer, Shiseido, Origins, Kiehls, Buxom og flere. Finn det perfekte produktet for dine lepper på kicks.no eller i en av våre butikker.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331