Leppepleie - Hudpleie - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vi satt ned salget til 70%! Shop her!

Leppepleie

149 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å
loppu varastosta - Se saldo i butikker
(0)
SALG 70%
BABOR Lip & Eye Serum 15 ml

157,50 kr

525 kr

Opplever du at du får tørre og flassende lepper? Da er en leppepomade eller lip balm dine leppers beste venn. Pleiende produkter for leppene virker intensivt, fuktighetsgivende og nærende – alt du trenger for lindring av sprukne lepper.

En lip balm kommer i ulike fasonger og former. Hos KICKS finner du flere produkter som er helt nøytrale, eller med en fin farge som også pleier tørre lepper, så du kan både se bra ut og unngå tørre lepper.

Enkelte leppepomader har også anti-age effekt for å unngå og forebygge rynker og linjer som gjerne oppstår med tiden rundt munnen. Flere gir også volum og plump til leppene.

Det anbefales at du skrubber leppene dine skånsomt før du påfører leppepomade for en bedre effekt. Da vil død hud taes vekk og lip balmen vil funke mer intesivt.

Vi har leppepomader fra Elizabeth Arden, La Mer, Shiseido, Origins, Kiehls, Buxom og flere. Finn det perfekte produktet for dine lepper på kicks.no eller i en av våre butikker.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024