Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Akkurat nå! Dobla poeng på våre mest populære merker innenfor Conscious!

Punktbehandlere

Beauty tester

28 produkter

En punktbehandler eller spot treatment er et dyptvirkende produkt som tar bort og motvirker oppkomsten av kviser, hudormer og rødhet i ansiktet. En punktbehandler trekker ned på dypet og motvirker tilstoppede porer, hjelper mot bakterier og urenheter. Påfør produktet etter du har rengjort huden din godt. Et tips er å la den virke på problemområdet over natten. Enkelte spot treatments kan du også påføre på morgenen og la den virke under din makeup under hele dagen.

Sliter du mye med kviser og uren hud, så kan en punktbehandler være redningen for deg. Du påfører produktet direkte på kvisen og produktet vil fremskynde helingprosessen og redusere mørke flekker etter kvisen.

Noen punktbehandlere kan hjelpe til med å bekjempe dypere rynker og gir elastitet til huden. Det er viktig å være konsekvent ved bruk av et slikt produkt for å oppnå best mulig resultat.

Hos KICKS finner du spot treatments fra merker som Origins, Helena Rubenstein, Clarins, Clinique, Kiehls med fler. Du finner alle produktene på kicks.no og i våre butikker kan du få eksperthjelp fra våre flinke ansatte.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331