Kjøp selvbruning til ansiktet hos KICKS! - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

, nå får du 20% ved kjøp over 600 kr torsdag og fredag!

Ansikt

89 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Kjøp selvbruning for ansiktet på nettet eller i butikk hos KICKS!

Å tilbringe en stund i solen har ikke bare en oppkvikkende effekt, de deilige og varme strålene gir også ansiktet en rosenrød og ekstra frisk nyanse (i motsetning til livløs og gusten). Men! Samtidig som UV-stråler gjør huden varm og solbrun, fører de også til solskader i ansiktet i form av pigmenteringer, fine linjer og redusert elastisitet. Her kommer selvbruningsprodukter inn. De kan gi ansiktet den samme solkyssede nyansen uten at du trenger å tilbringe tid i solen og på sikt få fine linjer og pigmenteringer. På KICKS finner du et bredt utvalg av selvbruning for ansiktet som gir ansiktet en fin akkurat-tilbake-fra-ferien-glød. Hvis du i tillegg til å by på oppkvikkende og midlertidig farge, også vil ta vare på ansiktet, tilbyr vi selvsagt også ansiktspleie i form av blant annet dagkrem, nattkrem, ansiktsmasker, ansiktspeeling, ansiktsrens og ansiktsserum. Velkommen til å handle på nettet eller besøk din nærmeste KICKS butikk!

Hva er selvbruning for ansiktet?

Selvbruning for ansiktet er produkter som gir huden en midlertidig solbrun nyanse (og ofte en herlig dose glød også). For deg som ikke kan eller vil sole deg er selvbruningsprodukter for ansiktet et godt kjøp, fordi de gir huden en solbrun nyanse uten at du trenger oppholde deg i solen. Det finnes to kategorier av selvbruning: en for ansiktet og en for kroppen. Hvis du vil bruke selvbruning i ansiktet, er det viktig å bruke selvbruning som er spesielt utviklet for ansiktet og ikke en som er tilpasset for kroppen. Dette er viktig fordi huden i ansiktet er tynnere enn den på kroppen, og selvbruning for kroppen ofte har en litt fetere konsistens og kanskje også inneholder mer DHA (se nedenfor), det kan føre til at selvbruningsresultatet i ansiktet blir alt annet enn vellykket. Husk at selvbruning vanligvis ikke inneholder solfaktor, det betyr at du må komplettere med SPF hvis du skal tilbringe mye tid ute i solen.

Hvordan fungerer selvbruning for ansiktet?

Selvbruningsprodukter inneholder et stoff som heter dihydroksiaceton, ofte forkortet til DHA. Dihydroksiaceton utvinnes av sukkerroer og gir det ytterste laget av huden en midlertidig farge som minner om solbrun farge. Det er bare det ytterste laget av huden som får farge, derfor forsvinner nyansen av seg selv etter noen dager. Hvis du skrubber eller eksfolierer huden i denne perioden, går prosessen raskere (det kan være kjekt å vite hvis du får et flekkete resultat). For å få en jevn farge, er det derfor lurt å eksfoliere ansiktet med peeling før du bruker selvbruning fordi peelingen fjerner døde og tørre hudceller som ligger på huden. Resultatet? Ansiktet får en jevnere nyanse som også varer lenger.

Hvilken selvbruning for ansiktet passer best for meg?

Selvbruning finnes i mange konsistenser, blant annet lotion, spray og mousse, og kan vanligvis skreddersys slik at du får akkurat den intensiteten på selvbruningen du ønsker. Hvis du vil ha en mer naturlig effekt, pleier en påføring å holde, for en dypere farge er det nødvendig med to eller flere innsmøringer. Noen selvbruningsprodukter gir huden umiddelbart en solbrun nyanse, som forsvinner etter en dusj, andre gir huden farge som holder i flere dager. Det finnes også selvbruning som både gir farge umiddelbart og som fortsetter å utvikle fargen i flere timer, samt beholder den i en lenger periode. Nybegynner på selvbruning? Gå for en variant som gir huden farge umiddelbart, da kan du enkelt kan se hvor du har brukt selvbruning og hvilke områder som trenger ytterligere smøring.

Hos KICKS finner du et bredt utvalg av selvbruning for ansiktet, både nettet og i butikk

Hvis du vil gi ansiktet en solkysset nyanse uten å sole deg, er selvbruning et veldig godt kjøp. Hos KICKS kan du handle selvbruningsprodukter for ansiktet fra velkjente og populære varemerker som Tanrevel, St Tropez, Ida Warg, James Read og Bondi Sands. Velkommen til å handle selvbruning for ansiktet i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet!

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024