Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Guide: Slik lykkes du med selvbruning

Selvbrunings-sesongen er endelig her! Med KICKS’ tre enkle trinn unngår du katastrofe som striper, og sørger i steden for en raks og enkel sommerbrun farge.

1. Peeling for et perfekt resultat

Kjøp peeling

Start med å skrubbe hele kroppen, gjerne flere dager på rad, før du begynner å bruke selvbruningsprodukter. Da får du de aller beste forutsetningene for en jevn og fin brunfarge som dessuten vil vare lengre. Hvis du skal ha selvbruning i ansiktet, er det smart å bruke peeling pads eller en eksfolierende peelingsvamp dagene før du smører på selvbruningsprodukt.

2. Velg riktig produkt

Kjøp her

Hvis du er nybegynner med selvbruning, er det best å starte med en spray. De er enkle å bruke, og du kommer til over alt. Du kan også velge et produkt som gradvis gir farge, så du får full kontroll over resultatet. Mousser tørker raskest og er best for gutter, da de gir et jevn resultat selv om du har mye hår på huden. Lotions og oljer passer til deg som har tørr hud og vil ha ekstra glød.

3. Å tenke på ved påføring

Å bruke spesielle selvbruning-hjelpemidler, som hansker og børster, hjelper deg med å få en jevnere og penere påføring. Da slipper du et flammete eller stripete resultat Knær, føtter og albuer kan lett få for mye farge ved påføring av selvbruning, fordi disse områdene ofte er tørre. Unngå problemet ved å smøre inn disse partiene med en lotion før du går i gang med selvbruning. Smør også inn negler og neglebånd med leppebalsam, så slipper du misfarging der.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331