Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Selvbruning

129 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Kjøp selvbruning på nett eller i butikk hos KICKS 

Hvilket selvbruningsprodukt er best for deg? Hos KICKS kan du kjøpe selvbruningsprodukter både for kroppen og ansiktet fra flere kjente merker. Vi tilbyr også selvbruning i flere ulike konsistenser som spray, lotion, mist og mousse, det gir deg enkelt den perfekte tilbake-fra-ferie-nyansen. Psst! Ønsker du å beholde din fine juksefarge litt lenger, tilbyr KICKS også et bredt sortiment av mykgjørende dusjkremer, bodylotion og bodybutter, de bidrar til at selvbruningsnyansen ikke forsvinner like raskt. Finn din nye selvbruningsfavoritt på kicks.no eller i en av våre butikker. Velkommen!  

Hva er selvbruning? 

Selvbruning er produkter som kan gi ansiktet og kroppen en midlertidig nyanse som minner om brunfarge. De er et godt alternativ for deg som ikke vil eller kan sole deg og som vil gi huden en sunnere akkurat-tilbake-fra-solferie-nyanse. Husk at selvbruningsprodukter vanligvis ikke inneholder solfaktor og derfor ingen beskyttelse mot UV-lys. At “solbrun” hud gir deg en viss beskyttelse mot solens stråler er en seiglivet myte, så ikke glem å komplettere selvbruningen med solfaktor før du går ut i solen.  

Hvordan fungerer selvbruning? 

Selvbruningsprodukter inneholder et stoff som heter dihydroksyaceton, ofte forkortet til DHA. Dihydroksyaceton utvinnes fra sukkerroer og gir huden en solbrun farge som holder i noen dager før den sakte, men sikkert forsvinner. Dette skyldes at den midlertidige fargen bare fester seg på det ytterste laget av huden, den forsvinner når gamle hudceller løsner og faller av.   

Hvilket selvbruningsprodukt passer best for meg?

Selvbruning finnes i ulike konsistenser som lotion, spray, mist og mousse, og de aller fleste kan skreddersys ved påføring for å få frem den hudtonen og fargeintensiteten du ønsker. Noen selvbruningsprodukter gir huden en solbrun nyanse med en gang som forsvinner etter en dusj mens andre gir huden en farge som holder i flere dager. Det finnes også selvbruningsprodukter som både gir en solbrun nyanse med en gang og som fortsette å holde fargen i flere dager. Hvis du er redd for å få et ujevnt og flekkete resultat, kan altså en variant som gir farge med en gang være et godt alternativ, fordi du da enkelt kan se hvor du har påført produktet på huden

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331