Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Nattkrem

148 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Å bruke nattkrem er viktig for en optimal hudpleierutine. Huden reparerer seg under de timene vi soer og innhenter seg etter dagens påkjenninger. Nattkremens oppgave er å tilføre fuktighet og gi huden næring under denne prosessen.

Nattkremen påføres på kvelden, på tørr og renset hud. Helst etter du har påført et passende serum.

Når du velger nattkrem, er det viktig at du velger produkt ut fra hvordan huden din er for øyeblikket og hvilke behov du vil at nattkremen skal dekke. Velg en nattkrem som er tilpasset hudtypen din, enten du har tørr, normal eller fet hud. Det finnes også flere kremer for moden hud som jobber med rynker og fine linjer.

Hos KICKS finner du nattkremer som tilfører fuktighet, har en beroligende effekt, jobber med anti-age eller balanserer huden i løpet av natten. Vi har et stort utvalg av nattkremer fra merker som Estée Lauder, Clinique, Origins, Filorga, Biotherm, Lancôme, Clarins, La Mer, La Prairie, Ole Henriksen med flere. Finn din nye nattkrem på kicks.no eller i butikk.

Om du er usikker på hva slags nattkrem som passer deg og din hutype best så kan du oppsøke vårt dyktige personale i en av våre butikker for hjelp. De vil guide og veilede deg til kremene som passer akkurat din hud. KICKS har utdannede hudpleiere.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331