Kjøp nattkrem på nettet eller i butikk på KICKS! - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vi satt ned salget til 70%! Shop her!

Nattkrem

154 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Kjøp nattkrem hos KICKS!

En nattkrem hjelper huden å hente seg inn etter dagens påkjenninger mens du sover, og sørger også for å mate den med næringsrike og fuktighetsgivende ingredienser om natten. Når du våkner, føles huden både piggere, vakrere og mer strålende. Tornerosesøvn er bare fornavnet! Hos KICKS finner du et bredt utvalg av nattkremer fra noen av verdens mest kjente merker, samt dagkremer, øyekremer, ansiktsspeeling, ansiktsolje og ansiktsrens, for eksempel. Velkommen til oss for å finne dine nye hudpleiefavoritter fra for eksempel Nivea, Lancôme, Dermalogica, L'Oréal Paris og Origins, på nettet eller i nærmeste KICKS-butikk! 

Hva er en nattkrem?

En nattkrem er en fuktighetsgivende krem som du bruker etter rens om kvelden, før du skal legge deg for natten. Til forskjell fra en dagkrem har en nattkrem ofte en rikere og fetere konsistens, slik at den kan bli værende lenger på huden din. En nattkrem har også muligheten til å reparere og styrke hudbarrieren om natten, og bidra til å balansere fuktighetsinnholdet i huden din. Noen aktive hudpleieingredienser, som retinol og AHA-syre, fungerer enda bedre i hudpleie som påføres om kvelden, fordi de gjør huden ekstra følsom for sol. 

Hvordan skal jeg bruke nattkrem?  

Om dagen er huden opptatt med å beskytte seg mot eksterne angrep, fra for eksempel frie radikaler og UV-lys. Men visste du at huden også er fullt opptatt mens vi sover? Om natten jobber huden med å reparere og gjenoppbygge seg, samt med å styrke beskyttelsesbarrieren. Huden din føles derfor enda bedre hvis du smører den inn med litt forskjellige produkter morgen og kveld. Til morgenrutinen er for eksempel en oppkvikkende og antioksidantrik dagkrem og etterfølgende solkrem gode alternativer, mens kveldsrutinen blir enda mer effektiv hvis du bruker fuktighetsgivende og reparerende hudpleieprodukter, som er spesielt utviklet for jobbe om natten. Her hører kategorien nattkremer til. De har ofte har en fetere konsistens og tilfører næringsrike og fuktighetsgivende ingredienser når huden trenger dem som mest. En nattkrem skal påføres på tørr og renset hud, som et siste skritt i kveldsrutinen.   

Hvorfor skal jeg bruke nattkrem? 

Både fordi den kan gjøre stor forskjell, og fordi det faktisk er forskjell på dagkrem og nattkrem. En dagkrem beskytter huden mot ytre angrep og har ofte en tynnere konsistens, mens en nattkrem hjelper huden med å repareres og ofte har en rikere konsistens. Hvis huden din trenger ekstra mye fuktighet, kan du oppleve at en dagkrem ikke helt strekker til, hvis du også bruker den om natten. Dessuten inneholder mange dagkremer solfaktor, en ganske viktig ingrediens, men som er helt overflødig når det er helt mørkt om natten.  
 
Hvilken nattkrem er best for ansiktet mitt?

Akkurat som med resten av hudpleien er det viktig at nattkremen også er tilpasset hudtypen din og/eller dine individuelle ønskemål. Det finnes nattkremer som passer alle hudtyper og hudproblemer, uansett om du ønsker å tilføre fuktighet, balansere, berolige eller dempe aldringstegn. Hvis du er litt usikker på hvilken type du skal velge, er en fuktighetsgivende nattkrem uten aktive ingredienser alltid et godt kjøp, fordi de som regel passer for alle hudtyper og huden alltid føles bedre av en ekstra fuktighetsboost. 

Hos KICKS finner du et bredt sortiment av nattkremer, både på nettet og i butikk  

En nattkrem hjelper huden med å repareres om natten, gjenoppretter fuktighetsbalansen, demper aldringstegn og har en styrkende effekt på hudbarrieren. KICKS tilbyr et stort sortiment av nattkremer for både tørr, fet, normal og blandingshud fra verdens mest kjente og mest solgte merker, som Filorga, Estée Lauder, Beautyact og Biotherm. Velkommen til nærmeste KICKS-butikk eller handle på nettet!  

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024