Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Face mist

46 produkter
Sorter: Mest kjøpte

En face mist er en ansiktsspray som kan brukes under eller over makeup. Produktets hovedoppgave er å tilføre huden fuktighet raskt og effektivt. En ansiktsspray er også en god venn hvis du sitter foran en dataskjerm mange timer om dagen.

 En mist kan redde huden på lange flyreiser når huden lett kan bli tørr og livløs og trenger fuktighet i flyluften. En ansiktsspray er derfor perfekt å ha med i håndvesken for en kvikk oppfrisking i løpet av dagen når huden kjennes tørr, stram eller livløs. Ansiktspray er et 2 i 1 produkt da det også er et ansiktsvann bare i sprayform.

Enkelte ansiktssprayer har også egenskaper som fikserer makeupen og gjør at den holder lenger. Her sprayer du et fint lag over makeupen og lar den tørke. Nå vil makeupen din holde seg fin hele dagen og natten. Ta face misten med deg i vesken, så er du sikker på at sminken holder seg fresh!

Du finner din nye favoritt hos KICKS i en av våre butikker eller på kicks.no!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331