Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Hugo Boss The Scent For Her EdT. Maks 3 pr produkt og kunde.

Ansiktsolje

60 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Ansiktsolje holder huden myk og smidig samtidig som den styrker hudens naturlige beskyttelse mot uttørking, vind og kulde. Den trenger raskt dypt ned i huden og gir deg en frisk og vakker hud som ikke føles fet. Siden olje ikke inneholder vann, passer den ekstra godt å bruke om vinteren når vannbaserte hudpleieprodukter risikerer å tørke ut huden når det er minusgrader.

En pleiende ansiktsolje kan brukes daglig, både morgen og kveld, også av deg som har sensitiv hud eller en hud som iblant er i ubalanse. Oljen tilfører næring og antioksidanter og gir huden din ekstra glød og smidighet. En del av oljene våre kan også brukes til å fjerne øyemakeup.


Det går fint an å kombinere ansiktsolje med din vanlige ansiktskrem. Da er det lurt å velge olje og krem fra samme merke, siden de ofte utfyller hverandre på en god måte. Her finner du ansiktsoljer fra flere ledende varemerker, som Estee Lauder, Lancome, Biotherm, Clinique og La Mer. 

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331