Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Ansiktsolje

59 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Ansiktsolje holder huden myk og smidig samtidig som den styrker hudens naturlige beskyttelse mot uttørking, vind og kulde. Den trenger raskt dypt ned i huden og gir deg en frisk og vakker hud som ikke føles fet. Siden olje ikke inneholder vann, passer den ekstra godt å bruke om vinteren når vannbaserte hudpleieprodukter risikerer å tørke ut huden når det er minusgrader.

En pleiende ansiktsolje kan brukes daglig, både morgen og kveld, også av deg som har sensitiv hud eller en hud som iblant er i ubalanse. Oljen tilfører næring og antioksidanter og gir huden din ekstra glød og smidighet. En del av oljene våre kan også brukes til å fjerne øyemakeup.


Det går fint an å kombinere ansiktsolje med din vanlige ansiktskrem. Da er det lurt å velge olje og krem fra samme merke, siden de ofte utfyller hverandre på en god måte. Her finner du ansiktsoljer fra flere ledende varemerker, som Estee Lauder, Lancome, Biotherm, Clinique og La Mer. 

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331