Kjøp ansiktsolje på nettet eller i butikk hos KICKS! - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Ansiktsolje

62 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Kjøp din ansiktsolje på KICKS! 

En ansiktsolje kan både låse inn fuktigheten i huden din, rense den i dybden, tilføre aktive ingredienser eller by på glød som kan få hvilken som helst highlighter til å bli misunnelig. Hos KICKS finner du et stort utvalg av ansiktsoljer, både når det gjelder rensende, styrkende, næringsgivende og fuktighetsgivende varianter. Hvis du vil kombinere din nye ansiktsolje med en fuktighetsgivende dagkrem, reparerende nattkrem, eksfolierende ansiktspeeling, skreddersydd ansiktsmaske eller oppkvikkende øyekrem, finner du selvsagt også slike hudpleieprodukter hos oss. Velkommen innom din nærmeste KICKS-butikk eller handle på nettet!  

Hva er en ansiktsolje? 

En ansiktsolje er en olje som er spesielt tilpasset den tynne og sensitive huden i ansiktet og som blant annet kan bidra til å låse inn fuktighet inn i huden, rense ansiktet for smuss og sminke, og gi fin glød. Til forskjell fra en fuktighetsgivende ansiktskrem, kan ikke en ansiktsolje gi fuktighet til huden, i stedet legger den seg som et beskyttende lag på hudoverflaten, og motvirker at fuktigheten som finnes der fordamper. Derfor er en fuktighetsgivende ansiktskrem og en beskyttende olje en veldig god kombinasjon i hudpleierutinen din, ikke minst hvis skal være ute i ekstra kalde eller ekstra varme temperaturer. 

Hvorfor skal jeg bruke olje i ansiktet? 

En ansiktsolje er en multikunstner som både hjelper fuktigheten å holde seg i huden, styrker hudens beskyttelsesbarriere og gir ekstra beskyttelse mot ytre påkjenninger. I tillegg gir en ansiktsolje både vakker glød og en behagelig, smidig følelse til huden. Det finnes til og med ansiktsoljer som er beriket med aktive ingredienser og kan bidra til å motvirke og redusere aldringstegn, ha en oppstrammende effekt eller berolige et følsomt og blussende ansikt. Uansett hudtype og hudproblem, kan riktig ansiktsolje ta hudpleierutinen din til nye, strålende høyder og hjelpe deg å få den huden du drømmer om. Psst! En ansiktsolje som holder høy kvalitet, bør ikke føre til kviser, til tross for den seiglivede myten til det motsatte. Men det finnes selvfølgelige ansiktsoljer som passer mer eller mindre bra for huden. Opplever du at oljen fører til at du får mer urenheter, slutt å bruke den og se på andre alternativer istedet.  

Hvordan bruker jeg ansiktsolje på beste måte? 

Alle ansiktsoljer er forskjellige. Noen passer best om natten, andre kan brukes både morgen og kveld. Noen er best under dine vanlige dagkrem mens andre skal påføres sist i hudpleierutinen. Noen ansiktsoljer er også ment utelukkende for å rense smuss og makeup av ansiktet og skal ikke brukes til fuktighetsgivende formål. Sørg derfor for at du alltid leser og følger instruksjonene for akkurat din ansiktsolje for å oppnå best mulige resultat! Men når det er sagt, kan mange ansiktsoljer faktisk brukes på den måten som passer best for akkurat deg og din hud. Du kan med andre ord ofte velge selv hvor og når du vil påføre en ansiktsolje i hudpleierutinen. Du kan bruke den før eller etter serum og/eller ansiktskrem, dryppe noen dråper i vanlig fuktighetskrem eller dutte ansiktsoljen direkte på kinnbena for å skape vakker glød i beste highlighter-stil. Ikke vær redd for å prøve deg frem - men, som sagt, titt alltid på instruksjonene først.  

Hvilken ansiktsolje er best for meg? 

Fordi det er forskjell på ansiktsolje og ansiktsolje, er det lurt å vite hvilken hudtype du har (fet, sensitiv, tørr, normal, blandingshud) og hva du vil at ansiktsoljen skal gjøre for huden din. Hvis du vil at oljen skal jobbe mot aldringstegn, er for eksempel en variant med retinol et godt kjøp. Hvis du vil rense huden i dybden, er en dyptrensende olje et litt bedre alternativ. Hvis du vil mate huden med nyttige ingredienser, beskytte den mot frie radikaler og få vakker glød på kjøpet, en ansiktsolje beriket med antioksidanter er et godt tips.  

Hos KICKS finner du et stort sortiment av ansiktsoljer, både på nettet og i butikk  

Ansiktsoljer klarer det meste, både når det gjelder å rense huden, beskytte den mot uttørking eller gi nydelig glød. Hos KICKS finner du et stort utvalg ansiktsoljer for både fet, normal, blandings-, tørr og sensitiv hud fra flere av verdens mest kjente og mest solgte skjønnhetsmerker, som La Prairie, Bioeffect, Estelle & Thild, Nuxe og The Ordinary. Velkommen til å handle på nettet eller besøk din nærmeste KICKS butikk!  

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024