Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Mid season sale 30-70%!

Dagkrem

599 produkter
Sorter: Mest kjøpte

En ansiktskrem / dagkrem kan ha mange ulike funksjoner. Hvilken ansiktskrem du bør velge, avhenger av hvilke behov huden din har, og hvilken effekt du vil at dagkremen skal ha. Fremfor alt skal dagkremen tilføre fuktighet og næring og beskytte huden mot ytre påkjenninger den utsettes for i løpet av dagen. Mange dagkremer har også solfaktor for optimal beskyttelse av huden. Du finner alltid en dagkrem som passer for deg og din hud, uansett hvilken hudtype du har. Bruk dagkrem hver morgen etter at du har renset huden og påført serum.

Det finnes ansiktskremer for alle hudtyper. Men en ansiktskrem skal i hovedsak tilføre godt med fuktighet til huden. En hudpleierutine trenger ikke å være så avansert, de viktigste stegene er rengjøring, serum og ansiktskrem. Man kan alltid supplere med flere produkter om man ønsker.

Men det er viktig å velge ansiktspleie ut i fra hvilken hudtype man har. Har du fet hud, kan det være fint med en krem som også matter ned blanke partier uten å tørke ut. Eller om du har moden hud så kan du velg en krem med fokus på anti age som hjelper mot rynker og fine linjer.

Om man ønsker å ha en sunn og frisk hud hele livet så er solfaktor essensielt. Vi har flere ansiktskremer som inneholder spf. Solen er det som gjør mest skade på huden vår, så solkrem er alfa omega for å unngå tidlig aldring og solkskader. Solkrem burde brukes hver dag, også på vinteren.

Hos KICKS har vi flere populære varemerker som Origins, Glam Glow, La Mer, Clinique, Estee Lauder, La Prairie og Kiehls blant annet.

Hvis du trenger hjelp til å finne de riktige hudpleieproduktene for din hudtype, kan du kontakte vår kundeservice på kundeservice@kicks.no eller få eksperthjelp i våre butikker.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331