Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Den beste ansiktskrem for moden hud 2022

Flere fine linjer, økende antall pigmenteringer og dårligere elastisitet. Når det gjelder en frisk og ungdommelig følelse, kjemper den modne huden ofte litt i motvind. En fuktighetsgivende ansiktskrem med antiage-egenskaper gir velkommen fuktighet og bidrar til å motvirke aldringstegn. Her er de beste ansiktskremene for moden hud hvis KICKS’ medlemmer får bestemme.

Bestselgere med kollagen: IT Cosmetics Confidence In A Cream

Denne fuktighetsgivende dagkremen med antiage-egenskaper er utviklet sammen med plastikkirurger for å motvirke aldringstegn og gjør huden myk og smidig. Confidence In A Cream inneholder blant annet hyaluronsyre, kollagen, peptider og ceramider, ingredienser som er ekstra viktige i produkter for moden hud og som bidrar til å gi fuktighet til huden, gir økt smidighet og har en dempende effekt på misfarging og forstørrede porer. Den luksuriøst fyldige konsistensen er også en perfekt base under makeup.

"Jeg har prøvd mange forskjellige kremer, både dyrere og rimeligere, men dette er den beste kremen jeg noensinne har brukt! Tykk og god, men trekker raskt inn og er ikke klissete. Har brukt denne kremen fast i to år nå, og kommer ikke til å lete etter noen andre!" – Catherine

Fuktet og beskyttet hud: Estée Lauder DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15

Hvis du vil beskytte huden din mot tidlige aldringstegn, er antioksidanter og solfaktor to viktige ingredienser, fordi de virker mot ytre angrep som kan resultere i fine linjer, rynker og pigmentering. DayWear Anti-Oxidant Creme SPF 15 inneholder både solfaktor og beskyttende antioksidanter, og har en lett og forfriskende konsistens. Formelen, som blant annet er beriket med fuktbindende hyaluronsyre, booster både hudens naturlige kollagenprosess og holder huden gjenfuktet i opptil 24 timer.

"Lett og behagelig dagkrem. Fukter bra og trekker raskt inn i huden . Meget godt fornøyd, passer min kombinasjons hud."  Christina

Gir velkommen fylde: Filorga Hydra-Filler

Når huden eldres, forsvinner mye av dens fylde, det kan føre til at ansiktet taper sin elastisitet og volum. Denne fuktighetsgivende ansiktskremen fra Filorga har en utjevnende og volumgivende effekt på huden, takket være en unik duo av fuktbindende hyaluronsyrer. I tillegg inneholder formelen et bioaktivt ekstrakt som styrker hudbarrieren og en kollagen-booster som bidrar til å gi fylde. Resultatet er en godt fuktet hud med fornyet fylde og mindre tørrhetsrynker.

"Helt fantastisk produkt! Huden min har blitt så fin etter jeg startet å bruke denne." – Stine

Fløyelsmyk antiage: Lancôme Génifique Youth Activating Cream

Denne fuktighetsgivende dagkremen for moden hud bidrar til å dempe aldringstegn og gjør huden fantastisk myk med strålende glød. Den unike, fløyelsaktige konsistensen bidrar til å motvirke fine linjer, gir et utjevnende resultat, fuktighet i dybden og byr på deilig og myk hud. Génifique Youth Activating Cream passer alle hudtyper og fungerer også fint under makeup.

"Fantastisk fuktighetsgivende krem. Trekker raskt inn i huden. Mykgjørende. Trenger liten mengde og holder hele dagen. Snubla over den på salg og tok en råsjans. Verdt den heftige prisen." Torunn

 Oppstrammende og fuktighetsgivende: Biotherm Blue Therapy Uplift Cream

Hvis du vil gi din modne hud en mykere følelse med fornyet elastisitet, er Biotherm Blue Therapy Uplift Cream et godt kjøp. Denne fuktighetsgivende dagkremen gir en jevnere og mer oppstrammende følelse ved hjelp av blant annet et probiotisk ekstrakt, peptider og røde alger. Huden får naturlig glød og en fløyelsaktig følelse, mens fine linjer dempes. Passer alle hudtyper, også den sensitive.

"Supergod ansiktskrem som passer perfekt til min 52-årige hud. Gir godt med fukt og glød til huden. Kjenner ikke på noe tørrhet utover dagen med denne kremen. Deilig duft og konsistens." – Karin Therese

Forebygger og korrigerer aldringstegn: Clarins Multi-Active Jour All Skin Types

Fuktighetskrem som er rik på beskyttende antioksidanter og som bidrar til å motvirke og dempe begynnende aldringstegn. Multi-Active Jour inneholder blant annet økologisk tistelekstrakt og hyaluronsyre, og er spesielt utviklet for å korrigere fine linjer, redusert glød og tretthetstegn. Dessuten styrker den fruktige og friske formelen huden og gjør den mer motstandsdyktig mot stress, forurensning og søvnmangel. Kan påføres hver morgen og gir en god base for din makeup.

"Den beste dagkremen til min litt tørre hud." Marit

Beskyttende fuktighetsboost: Emma S Ageless Day Cream

Denne fuktighetsgivende ansiktskremen med antiage-egenskaper er et godt kjøp for moden hud, fordi den både bidrar til å beskytte huden og inneholder velgjørende ingredienser. Emma S Ageless Day Cream er en vegansk og svenskprodusert fuktighetskrem som gir fuktighet, har krympende effekt på store porer og beskytter mot solens skadelige UV-stråler. Resultatet er en myk og strålende frisk hud med en jevnere hudtone. Den friske og lette konsistensen føles også ekstra deilig under makeup.

"Liker denne godt. Fin under makeup, trekker fint inn i huden og gir godt med fukt. Konsistensen er tynn. Pluss for solfaktor også."  Anette

Gir strålende glød: Origins Plantscription SPF25 Power Anti-Aging Cream

En fuktighetsgivende ansiktskrem for moden hud, beriket med kraftfulle ingredienser for å gi antiage-effekt. Inneholder blant annet fuktbindende hyaluronsyre og dillfrøekstrakt som har en krympende effekt på fine linjer, samtidig som den høye solbeskyttelsen bidrar til å motvirke oppkomsten av nye. Den friske konsistensen og den oppfriskende duften gjør hver påføring til en ren fornøyelse. Bruk hver morgen etter rens.

"Dufter deilig, trekker seg raskt inn i huden, føler den gir god fukt og virker oppstrammende." – Brita

Passer for alle hudtyper: Dior Capture Youth Age-Delay Advanced Creme

Antioksidantrik ansiktskrem for moden hud, utviklet for å både gi fuktighet i dybden og beskytte huden mot ytre angrep. Ved hjelp av irisekstrakt og andre naturlige ingredienser dempes tidlige aldringstegn, samtidig som den myke og ultralette konsistensen gir en deilig og myk følelse i ansiktet. Capture Youth Age-Delay Advanced Cream har en styrkende effekt på huden og passer for alle hudtyper, inkludert sensitive. Resultatet er en mer ungdommelig og sterkere hud.

"Denne kremen har virkelig reddet huden min! Arr har blitt mindre synlig og urenheter er borte. Verdt alle pengene!" Maren

Beauty tester

Dreamy Day Creams
Finn din dagrutine

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331