Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Topp 10 de beste dagkremene 2022

Dagkremen er hudpleierutinens nøkkelprodukt som gir fuktighet, styrker og beskytter huden din. Her er favorittkremene som får toppkarakter av medlemmene i KICKS Club.

Vitaminkick: Ole Henriksen C-Rush Brightening Double Crème

Vitamin C er helten i denne dagkremen fra den danske hudpleieguruen Ole Henriksen. Det pleiende vitaminet jevner ut hudtonen samtidig som det gjør huden fastere og full av glød. Dessuten tilfører sheasmør, hyaluronsyre og druekjerneolje masse fukt.

”Den trakk godt inn i huden, noe jeg syns er uvanlig for litt tykke kremer som ofte legger seg som et lag utenpå. Denne er en super base før make-up og gir som sagt masse glød, mens den plumper, så fine linjer forsvinner!” - Ingrid

Komplett antiage-krem: Filorga Time-Filler Correction Cream

Filorgas bestselgende dagkrem er utviklet for å gi en komplett antiage-effekt. Med ingredienser som peptider, kollagen, hyaluronsyre og vegetabilske ekstrakter utloves synlige resultater allerede etter tre dagers bruk.

”God konsistens, trekker seg raskt inn. Huden min oppleves fuktet, glatt og umiddelbart mindre synlige rynker. Veldig god til bruk under makeup."- Marlene

Beskyttende klassiker: Kiehl’s Ultra Facial Cream

Kiehls hudpleieklassiker har beskyttet huden og gitt den fuktighet i over 60 år. Hemmeligheten bak suksessen er evnen til å styrke hudbarrieren slik at den motstår både ekstrem kulde og varme. Squalane fra oliven og glasialt glykoprotein gir effektiv beskyttelse og fuktighet til huden.

”Kjempebra fuktighetskrem! Den gir masse fukt uten å være oljete/grisete og har heller ikke no vond lukt.” - FN

Drømmen for tørr hud: Clinique Moisture Surge Intense 72-Hour Lipid-Replenishing Hydrator Cream

Cliniques fuktbombe gir tørr hud den ekstra dosen med kjærlighet den trenger. En trio av lipider og aktivt aloe vera-vann maksimerer hudens fuktighetsnivåer, slik at den blir mykere og full av glød.

”Beste hudkremen jeg har brukt. Gir masse fukt uten å føles fet, syns den trekker veldig fort inn i huden. Stort pluss for at den er parfymefri.” - Grete

Favoritt for blander hud: Biotherm Blue Therapy Red Algae Uplift Cream

Biotherm er kjent for sin styrkende superingrediens Life Plankton. I denne kremen kombineres den med oppstrammende røde alger, peptider og kollagen, slik at huden din blir både glattere, mer gjenfuktet og full av glød.

”Nydelig, silkemyk krem med lekker farge. Føles veldig god på huden og trekker fort inn. Jeg synes huden fikk bedre glød og ble mykere etter å ha brukt kremen i ca 2 uker. ” - Mona

Budsjettkupp med prebiotika: Skin Treat Hydra-Light Face Gel

Skin Treat har raskt blitt et populært hudpleiemerke hos oss i KICKS. Denne fjærlette gelkremen hylles først og fremst av kunder med blandet og følsom hud, som får fine resultater av den beroligende prebiotikaen. Dessuten inneholder den herligheter som peptider, plantebasert kollagen og fikenkaktus

”Lett og behagelig krem som trekker inn i huden og etterlater fin glød! Elsker den, her på krukke nr.3 eller fire. Drøy i bruk og min sensitive hud kan ikke få nok av den.” - Anna

Beroligende og effektiv: Lancôme Rénergie Multi-Lift Rich Cream SPF 15

Lancômes populære dagkrem er inspirert av et av verdens mest bestselgende serum – Advanced Genefique Serum. Den tilfører langvarig fukt, gir glød og strammer opp samtidig som den har en beroligende effekt. Kremen passer for alle hudtyper, men er spesielt bra for deg som fått dine første alderstegn.

”Den gjør huden myk og gir glød. Har selv kombinert hud. Anbefaler. ”Den gjør huden myk og gir glød. Har selv kombinert hud. Anbefaler.” - Iveta

Kjærlighet til moden hud: Clarins Super Restorative Day Cream Dry Skin

Clarins favoritt gjør underverker for moden hud som merker hormonforandringer. Peptider, hyaluronsyre, vitamin C og sheasmør jobber for å sikre at huden skal plumpes, gis fuktighet og få vakker glød med mindre synlige pigmentflekker. Mineralpigmenter gir også øyeblikkelig glød.

”Etter fylte 50, er denne en selvfølgelighet. Krem som trekker lett inn, som ansiktshuden bare elsker.”- Eli

Skånsom fuktighet: Mon Sun Daylight Cream Day Cream Dry Skin

Denne næringsrike dagkremen fra Mon Sun inneholder squalane, ceramider og avokadoolje som gir næring og beroligende fukt i dybden. Samtidig gjør nordiske plantestammeceller huden mer elastisk og linjer mindre synlige. I tillegg inneholder den myke kremen plantebasert kollagen som styrker hudbarrieren.

”Hærlig hydrerende krem med geltekstur som gir massevis av fukt til huden. Vil se for meg at en kombi/oljet hud ville likt denne godt! Jeg er personlig litt på den tørre siden. Lett og behagelig duft på den også ettersom det er spaprodukt. Elsker Mon Sun<3" - Anita

Maksimal energi: Origins GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream

Origins GinZing er som en oppkvikkende espressoshot for huden din. Koffein og oppløftende ginseng gir huden ny energi, mens kaffefrøolje og cupuacusmør tilfører fuktighet i dybden. Oppkvikkende eteriske oljer fra grapefrukt, sitron og peppermynte virker også oppkvikkende på sansene.

”Elsker denne! Den gir masse fukt. etter jeg begynte å bruke denne har jeg fått mye mindre kviser også! ” - Kristin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331