Den beste selvbruningen for ansiktet 2024 ifølge våre medlemmer - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vårt fantastiske salg startet! Sjekk det ut her

De beste selvbruningsproduktene for ansiktet

De beste selvbruningsproduktene for ansiktet 2024

Disse selvbruningsproduktene gir deg en fin kom-akkurat-tilbake-fra-ferien-glød, og er svært populære blant KICKS’ klubbmedlemmer!
2
Del

Å sitte en stund i solen gjør ikke bare underverker for humøret, de varme strålene kan også få et trøtt ansikt til å føles og se litt piggere ut. Men det viktig å huske at solen ikke bare gir en solbrun farge, den ødelegger også hudens beskyttelsesbarriere og forårsaker både fine linjer og pigmenteringer. Løsningen? Selvbruningsprodukter for ansiktet, selvfølgelig! De gir huden fin farge uten at du trenger å risikere hudhelsen.

Her finner du de beste selvbruningsproduktene for ansiktet ifølge KICKS’ klubbmedlemmer

Prisbelønnet helteprodukt

Vannbasert ansiktsmist som ikke bare dufter deilig med tropiske fortegn, den gir også ansiktet en deilig forfriskende og fuktighetsgivende boost og - ikke minst - en solbrun nyanse. Denne misten inneholder også beskyttende ingredienser og gir huden en gylden nyanse innen fire-åtte timer.

«Helt fantastisk! Brukt den mye under sminke, og gir en kjempefin glød utover dagen. Får ingen kviser og merker ingen lukt, hverken på denne eller moussen til kroppen. Gir også en veldig naturlig farge, ikke oransje. « - Mina

Skreddersydd nyanse

Selvbruningsdråper som er lette å bruke og som du enkelt blander med dagkrem eller nattkrem. Med den smarte pipetten kan du enkelt skreddersy din solbrune nyanse selv - jo flere dråper, jo mer farge. En vegansk favoritt produsert i Sverige.

«Jeg har aldri vært glad i self tan men denne sommeren endte jeg opp med å bruke denne annen hver dag. Den er super fin og lett i konsistens, blander den med kremen på kvelden og våkner med en fin og lett tan. Fargen er ikke for gul eller mørk men just perfect og naturlig. Prisen er også pluss. Kjøper helt klart igjen.» - Mirela

Naturlig innhold

Konsentrerte selvbruningsdråper for ansiktet som gir en fin, skreddersydd farge og byr på sunn glød. Blandes enkelt med den vanlige fuktighetskremen din og den gir deg både en fin nyanse og fuktighet fra aloe vera. Inneholder 99 % naturlige ingredienser og gir en naturlig og jevn farge.

«Skulle ønske jeg hadde prøvd denne tidligere, er rett og slett helt super. Jeg blander den med serum istedenfor fuktighetskrem på sommeren. Lett å blande, subtil og gir en nydelig glød. « - Anca

Gir fin farge og deilig fuktighet

Ansiktsserum som både gir en fin selvbruningseffekt og deilig fuktighet. Autobronzant Aqua Serum inneholder også lysreflekterende partikler fra perlemor, som gir huden en vakker glød. Den lette og friske konsistensen tørker fort inn i huden og gjør at den raskt føles myk og herlig fuktmettet.

«Elsker denne! Gir fin glød med det samme og bra med fukt.» - Lena

Vegansk favoritt

Vegansk ansiktsserum som er beriket med vitaminer og gir huden en fin farge med sunn glød etter fire−åtte timer. Purity Bronzing Water Face Serum dufter godt av tropiske planter og inneholder pleiende ingredienser fra blant annet avokado, hibiskusblomst og hyaluronsyre. I tillegg stimulerer dette ansiktsserumet huden til å produsere sin egen vitamin D.

«Lett, lukter godt, perfekt for kombinasjonshud, og gir en fin gyllen farge» - Sunniva

Beroligende og fuktighetsgivende

Konsentrerte selvbruningsdråper som du selv påfører sammen med din vanlige hudpleierutine. Med Luminous Bronze Self-Tan Drops kan du selv bestemme hvor mye farge du vil ha, samtidig som ingrediensene byr på herlig energi og en utjevnende effekt. Inneholder også beroligende og fuktighetsbevarende allantoin.

«Denne er helt fantastisk! Helt uten alkohol og parfyme, noe som er ytterst sjeldent for self-tan. Gir en kjempefin gyllen glow og tørker ikke ut huden. Fungerer også fint på sensitiv hud. « - Karine

Oppdag våre Beauty tester

Finn rett selvbruning
Pick your peeling
2
Del

Les mer

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024