Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Selvbruning for ansiktet - sånn gjør du steg for steg

Hjelp vårsolen litt på vei og fiks den etterlengtede, solkyssede looken med selvbruning til ansiktet, steg for steg. KICKS forteller deg hvordan!

Selvbruning for ansiktet

Se mer

1. Velg riktig produkt til din hudtype

Ta utgangspunkt i hudtype, hudtone og hvilket resultat du vil ha. Fete hudtyper oppnår best resultat med en oljefri selvbruningsmousse eller -gel, mens tørrere hud bevarer fuktighetsbalansen og får en jevnere farge med et krem - eller oljeprodukt. Du kan enkelt sikre at produktene faktisk passer til huden din ved å tilsette selvbruningsdråper i dag eller nattkremen du bruker. Velg et hurtigvirkende produkt hvis du ønsker et raskere og mer synlig re ­ sultat. Vil du derimot ha en diskré solkysset nyanse, bør du velge en variant som gir gradvis effekt.

2. Forbred huden med peeling og fuktighet

For et jevnt og holdbart resultat er det viktig at huden er helt ren og tilført fuktighet før du påfører selvbruningen. Rens ansiktet i dybden med peeling, som fjerner både døde hudceller og overflatetør ­ rhet. Påfør deretter fuktighetskrem i ansiktet – og ved behov kan du bruke en fuktighetsgivende ansiktsmaske. Når huden din er jevn og myk, blir selvbruningen det også!

3. Påfør på riktig måte

Påfør selvbruning på fuktig hud rett etter hudrens eller påføring av ansiktskrem. Fete hudtyper trenger ikke å påføre krem på forhånd, for de tilføres nok fuktighet fra selvbruningsproduktet. Med fuktig hud fordeles produktet jevnere, og du risikerer ikke at det fester seg til og lager flekker på tørre øyebryn eller flassete områder. Start i midten av ansiktet og smør utover, slik at selvbruningsproduktet tones ut ved kjevelinjen og hårfestet. For en ekstra solkysset følelse – gi kinnene en ekstra omgang når kremen er absorbert i huden.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331