Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Guide: slik unngår du de største selvbrunings feilene

En solkysset brunfarge er din lekreste accessoir – når alt går som det skal. KICKS’ makeupartist Åsa Östergren hjelper deg å unngå de vanligste selvbruningstabbene.

Slik unngår du skjolder
Forberedelse er avgjørende for et fint resultat. Vær alltid nøye med å eksfoliere og tilføre fuktighet før du påfører selvbruningsprodukt, så blir brunfargen jevnere og mer holdbar. Døde hudceller på hudoverflaten og tørr hud kan nemlig gjøre fargen ujevn.

Få fargen til å vare lenger
Å vedlikeholde hudtonen kan sammenlignes med hvordan du legger en holdbar makeup. For at den skal vare lenge, må den opprettholdes. Sørg for å tilføre fuktighet og vedlikeholde fargen med et produkt som gir gradvis farge. Unngå også enhver form for peeling, som får fargen til å forsvinne raskere. Også barbering og voksing kan påvirke fargen, så det er best å gjøre det på forhånd.

Unngå misfargede albuer og føtter
Nettopp albuer, føtter, knær og øyebryn er tørrere enn andre deler av kroppen, og derfor kan de få sterkere eller ujevn farge når du påfører selvbruning. Smør inn ekstra tørre partier med fuktighetskrem rett før du påfører selvbruning, så trekker de ikke til seg så mye av produktet. Husk å vaske hendene ofte når du er ferdig, for å unngå misfargede håndflater og knoker, som ofte også er tørre.

Rett fremgangsmåte for å unngå striper
Ha en plan når du påfører selvbruning, slik at du får med deg alle deler av kroppen og ansiktet. Begynn for eksempel med føttene og jobb deg oppover, eller fra midten av ansiktet og utover. Smør med sirkelbevegelser i stedet for å stryke på produktet, så unngår du striper. En spesiell kost eller smørehanske til påføring bidrar også til et jevnere resultat.

Selvbruning for kroppen

Se flere produkter

Selvbruning for ansikt

Kjøp her

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331