Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Emma Kotchs beste selvbruning tips

Den raskeste måten å bli brun på er med selvbruningsprodukter – men hvordan unngår man skjoldete katastrofer? Emma Kotch, som tar seg av catwalkmodellenes solkyssede stil, gir oss sine beste profftips!

Gode forberedelser er hemmeligheten bak vellykket selvbruning. Hva tenke på? 
– Peel huden et døgn før du skal bruke selvbruningsprodukter. Da blir du kvitt alle døde hudceller på hudoverflaten, som kan gi ujevn farge. Bruk en oljefri skrubb, slik at oljen ikke legger seg som et lag på huden og hindrer fargen i å få feste. Hvis du barberer eller vokser deg, bør du gjøre det 24 timer før du bruker selvbruning, slik at huden rekker å hente seg inn igjen og fargen ikke setter seg i porer og hårsekker. Sørg også for å vaske bort all makeup, parfyme og deodorant før du begynner. 

Mange synes det er vanskelig å få til helt jevn brunfarge. Hva er ditt beste profftips? 
– Bruk alltid påføringshanske! Da slipper du alle skjolder. Den gjør også selve påføringen enklere. Unngå å gni eller lage sirkelbevegelser. Ta produktet på hansken, og stryk den over kroppen i lange bevegelser. Hansken kan også brukes i ansiktet og passer til alle produkter fra St. Tropez. Husk å la produktet tørke skikkelig før du tar på klær. 

Selvbruning fås som mousse, lotion, olje og spray. Hvordan vet jeg hva som er best for meg? 
– Det er bare en smakssak, på samme måte som at noen foretrekker produkter som gir gradvis farge, mens andre heller vil ha maksimal farge med en gang. Er du nybegynner når det gjelder selvbruning, pleier jeg å anbefale å begynne med spray, som er enklest å bruke og gjør det lett å komme til overalt. Deretter kan du prøve deg frem til du finner den metoden du liker best. I ansiktet må det for all del ikke bli feil. 

Finnes det produkter helt uten risiko? 
– Ansiktet er et av de områdene der det er enklest å få et fint og jevnt resultat, spesielt hvis du bruker den nye arkmasken fra St. Tropez! Legg den på ren og tørr hud, og stryk den ut med fingrene for å fjerne luftbobler. La den virke i 5, 10 eller 15 minutter, alt etter hvor intens farge du vil ha. Ta av masken, og masser serumet inn i huden før du vasker hendene. Du vil få en flott farge som holder i flere dager! 

Jeg trenger perfekt brunfarge om noen timer. Hjelp!
– Da anbefaler jeg Instant Tan, som takler regn og svette, men kan vaskes av i dusjen. Har du mer tid, bruker du Express Bronzing Mousse. La den sitte på i en time hvis du vil ha lett farge, to timer for middels farge eller tre timer hvis du vil ha maks farge. Deretter skyller du av. Etter åtte timer ser du det ferdige resultatet.

Selvbruning

Se flere

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331