Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

De beste selvbruningsproduktene for kroppen

Her er noen selvbruningsfavoritter for kroppen som både får toppkarakter av KICKS’ kundemedlemmer og gjør skiftet til vårgarderoben til en ren nytelse. Vær så god, her presenterer vi årets beste selvbruningsprodukter for kroppen!

Den første vårsolen er alltid like velkommen, samtidig er det mange av oss som vegrer oss for å vise frem en vinterblek kropp i kortermede gensere, kjoler, skjørt og shorts. Det som er skjult i snø kommer frem i tø, heter det, og etter en lang og kald vinter føles kroppen alt annet enn vårfresh. Heldigvis er hjelpen nær i selvbruningsprodukter, som raskt og enkelt gir kroppen en naturlig solbrun nyanse.

De beste selvbruningsproduktene for kroppen ifølge KICKS’ klubbmedlemmer

Når du er ute i siste liten: Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse

En velduftende og farget kroppsmousse som gjør det enkelt å se hvor på huden du allerede har påført farge. Den veganske og hurtigtørkende moussen gir også en fin og gylden tone umiddelbart, og tørker helt etter tolv timer. Smart og hurtigvirkende er bare fornavnet.

«Den beste selvbruningen jeg har testet. Etter en påføring gir den en fin middels farge. Guide fargen er også så fin, lukter lite og farger ikke av på klær slik at du kan smøre den på på morgenen og kle på deg rett etter. Men det aller beste med den er at den ikke går vekk flekkvis som de aller fleste selvbruninger gjør, men den her fader bort jevnt over hele kroppen! « - Anna-Vida

Prisbelønnet kroppsmousse: St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse

En selvbruningsmousse for kroppen som både gir farge med en gang og som fortsetter å utvikle seg i de kommende timene. Resultatet er en jevn og gylden nyanse som ser naturlig ut. Moussen er også beriket med en oppkvikkende duft som gjør at huden lukter godt både under og etter påføring.

«Den beste selvbrunningen jeg har prøvd, den gir en fin glød i huden og etterlater ingen striper. ELSKER DEN!» - Stine

Fin farge på en time: Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium

Få en vakker australsk brunfarge på bare en time med Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium. Denne ultralette og kokosduftende moussen er beriket med aloe vera, og gir huden din den samme gløden som en dag tilbrakt på Bondi Beach.

«Flott og enkel selvbruning. Enkelt å påføre med påførings votten. Jeg har aldri brukt selvbruning før, men fikk et jevnt og fint resultat på første forsøk. Jeg er svært lys i huden og fargen light/medium passet meg bra. Kjøper dette igjen!» - Ingri

Vakker farge i ekspressfart: St Tropez Self Tan Express Bronzing Mousse

Velduftende og hurtigvirkende mousse som både gir farge med en gang den påføres og fortsetter å utvikle seg i løpet av de neste åtte timene. Applikasjonsfargen gjør det enkelt å få et jevnt resultat, samtidig som den hjelper deg å skreddersy det ferdige resultatet. Jo lenger du velger å vente med å skylle av påføringsfargen, desto mørkere nyanse får du.

«Den beste selvbruningen jeg har prøvd!! Fargen blir jevn og den lukter godt!» - Rikke

Fruktduftende bestselger: St Tropez Self Tan Watermelon Infusion Bronzing Mousse

Bestselgende kroppsmousse som ikke bare er enkel å bruke, den dufter også himmelsk deilig av blant annet kiwi, vannmelon og røde bær. Self Tan Watermelon Infusion Bronzing Mousse gir deg en umiddelbar og gylden nyanse, samtidig som fargen fortsetter å utvikle seg under de kommende timene. De pleiende ingrediensene virker fuktighetsgivende i opptil 24 timer, samtidig som huden beholder den solbrune nyansen i opptil ti timer. Blant ingrediensene finnes antioksidanter, ekstrakter fra vannmelon og vitamin E.

«Gir naturlig farge, lukter godt og tørkes fort. Anbefales :)” - Paula

Strålende glød fra Australia: Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk

Fuktighetsgivende lotion som gradvis gjør huden din solbrun i en gylden nyanse. Kan brukes hver dag og gir en dyp og naturlig farge som ikke bare føles sommerlig, Everday Gradual Tanning Milk gir huden fuktighet hver gang du påfører den. Inneholder pleiende ingredienser fra den australske naturen, blant annet beroligende aloe vera og beskyttende vitamin E. Vegansk favorittprodukt fra et av verdens mest solgte selvbruningsmerker.

«Gir en kjempefin og jevn farge! Bruker denne 2-3 ganger i uken» - Kristine

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort