Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Du finner de beste nattkremene for moden hud hos KICKS!

En nattkrem hjelper huden å hente seg inn fra dagens anstrengelser ved hjelp av pleiende og fuktighetsgivende ingredienser. Resultatet? Mykere og mer velpleid hud med frisk glød (god morgen!). Her er de beste nattkremene for moden hud.

Hvordan velger jeg den beste nattkremen for moden hud?

Når huden blir eldre, bremses den naturlige cellefornyelsen i huden, det fører ofte til tørr hud med dårligere elastisitet blant annet. Blodsirkulasjonen blir også dårligere, det gjør at huden på sikt blir både tynnere og at blodårer kan bli mer fremtredende. Også pigmentflekker har en tendens til å dukke opp og øke i antall hos den modne huden. Hudens naturlige kollagenproduksjon bremses også i takt med at vi eldes, det fører blant annet til at mengden hyaluronsyre i huden minsker. Resultatet er at huden føles tørrere og den mister også mye av sin tidligere fylde og elastisitet. Derfor er det bra for den modne huden å sove innhyllet i nattkremer som gjør sitt beste for å booste cellefornyelsen, øke fuktinnholdet i huden og motvirke synligheten og forekomsten av pigmentflekker og fine linjer.

Ingredienser du bør se litt ekstra etter er blant annet fuktighetsgivende hyaluronsyre, utjevnende retinol, pigmenthemmende vitamin C, spenstgivende kollagen og mykgjørende ceramider. Eksfolierende syrer som AHA-, BHA- og PHA-syre er også gode kjøp for moden hud, fordi de bidrar til å peele bort døde hudceller og gi huden en mer våken og klarere følelse.

God morgen, friskere ansikt! Her er de beste nattkremene for moden hud

For elastisitet, fylde og glød

Intenst pleiende nattkrem som gir en mer ungdommelig hud med bedre motstandskraft mot ytre angrep. Resilience Lift Night Lifting/Firming Face & Neck Cream inneholder blant annet Tri-Peptide Complex som kan øke kollagennivået i huden med 124 % på tre dager, samt beskyttende antioksidanter og solfaktor SPF 15. Resultatet er en hud som både er beskyttet mot for tidlig aldring og som føles mer elastisk, fyldig og full av glød

Multitalent for natten

Multikorrigerende nattkrem som har en foryngende effekt på både fasthet og rynker, samtidig som den gir ansiktet vakker glød. Ncef Reverse Cream inneholder en ekstra virksom formel med fuktighetsgivende hyaluronsyre, elastisitetgivende kollagen, utjevnende vitamin A og styrkende vitamin H og E, som sammen gir mindre fremtredende rynker, forbedrer elastisiteten og gir fuktighet i dybden. Den behagelig pleiende følelsen kommer fra mykgjørende og beskyttende sheasmør

Gir silkemyk hud

Nattkrem som både gir resultater og forhøyer sansene med sin myke og silkeglatte konsistens. Cellular Performance Extra Intensive Cream inneholder en effektiv formula som både booster hudens energiproduksjon og de aktive ingrediensene. Resultatet er en fastere og mer silkemyk hud med ekstra fukt og fornyet glød

For bedre elastisitet og tekstur

Fuktighetsgivende nattkrem som også har en eksfolierende og styrkende effekt. Overnight Transformation Complex inneholder skånsomt eksfolierende PHA-syre, fuktbindende og barrierestyrkende hyaluronsyre, utjevnende og teksturforbedrende vitamin A, glødgivende vitamin C og beskyttende vitamin E som sammen gir en mykere, fastere og jevnere hudtone med færre fine linjer.

Fukt, fukt og fukt

Nattkrem som gir fuktighet til huden og sørger for at fuktigheten blir værende igjen lenger. Water Drench Cloud Cream inneholder hele 30 % konsentrert hyaluronsyre i tre ulike molekylstørrelser, som både kan gi fuktighet til hudoverflaten og dypere ned. I den myke og deilige formelen finnes det også ceramider som forbedrer hudens struktur og gjør den fyldigere og glattere, samt beskyttende antioksidanter fra hyllebær. Huden får mindre fremtredende fine linjer for en mykere og mer ungdommelig følelse.

Våkne opp med en ny glød

Nattkrem og peeling i ett som både motvirker gusten hud, virker styrkende og gir fuktighet. High-Potency Night-A-Mins Resurfacing Cream inneholder eksfolierende AHA-syre fra druer og sukkerrør som både fjerner døde hudceller og gir ansiktet vakker glød. Blant øvrige ingredienser finnes også vitamin B, C, E og H som gjenoppbygger og styrker huden om natten. Duften fra de eteriske oljene med neroli, legevendelrot og vanilje gir en ekstra rolig søvn

For fukt og bedre elastisitet

Gjenoppbyggende nattkrem som både gir huden fuktighet, forbedrer elastisiteten og reduserer synligheten av fine linjer og rynker. Den pleiende formelen, som blant annet er beriket med det innovative komplekset Nordic Berry Pre-retinol og ekstrakt fra nordiske tyttebær, gjør at huden ser både yngre og mer våken ut. Blant ingrediensene i Nordic Bloom Anti-Wrinkle Firm Night Cream finner du for eksempel quercetin, som beskytter huden og virker anti-inflammatorisk.

Reparerer, styrker og gir fuktighet

Fyldig nattkrem som roer ned huden og gir den sårt tiltrengt pleie om natten. Dream Cream Night Cream inneholder blant annet næringsrikt sheasmør samt fuktighetsgivende svensk rapsolje og havreolje, som gjør huden fyldigere og mer fuktmettet om natten. Velgjørende ceramider bidrar til å bevare fuktigheten i huden samt styrker hudens naturlige beskyttende barriere mot ytre angrep. Ved hjelp av nordiske plantestamceller og plantekollagen får ansiktet en reparerende boost, bedre elastisitet og en deilig fuktigshetsmettet følelse med nydelig glød.

Gir fuktighet i dybden

Nattkrem som både virker eksfolierende, fuktighetsgivende og kollagenstimulerende. Revitalift Laser Night Cream inneholder blant annet fragmentert hyaluronsyre som kan trenge ekstra dypt ned i huden for å gjøre nytte og hele 3 % Pro-Xylane, en ingrediens som stimulerer hudens naturlige kollagendannelse og gir ansiktet en sterkere følelse. Resultatet er en hud som føles fastere, glattere og mer fuktighetsmettet.

Forebygger fine linjer

Vegansk nattkrem som styrker huden og gir den fuktighet mens du sover. Ageless Night Cream har en gjenoppbyggende og pleiende effekt, og bidrar blant annet til å påskynde cellefornyelsen, forbedre hudens elastisitet og forebygge fine linjer. Blant ingrediensene finnes blant annet det pleiende oljeekstraktet Gatuline In-Tense, fuktboostende fucogel samt en effektivt mengde vitamin A som for eksempel stimulerer hudens kollagenproduksjon.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331