Neglelakk - Makeup - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

, nå får du 20% ved kjøp over 600 kr torsdag og fredag!

Neglelakk

137 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Nye merker på kicks.no

Neglelakk / nail polish er det perfekte tilbehøret som kan gjøre en hel look samtidig som det kanskje er den billigste måten å endre og oppdatere utseendet sitt på. En kul farge på neglene funker alltid og man vil automatisk ser mer velpleid ut med fine negler.

Hos KICKS har vi neglelakker fra alle de beste varemerkene som Dior, Lancome, Essie, OPI, Seche og mange flere. Du kan velge mellom et utall nyanser, fra mørke til lyse, fra neon til pastell og fra matte til skimrende. Velg for eksempel en nøytral farge til jobb og skift til en glitrende lakk til festen! Enkelt å komme i feststemning med en kul neglelakk.

Før du lakkerer neglene i ønsket farge, gjør du lurt i å påføre både over- og underlakk.

En underlakk beskytter neglene mot misfarging, samtidig som den fyller ut ujevnheter som gjør at neglelakken vil legges på jevnere og se finere ut.

En overlakk beskytter neglelakken og får den til å sitte som støpt uten at den flaker av eller mister farge. Du får også en blank og fin finish. Noen overlakker gir også en matt finish om du ønsker det.

Om du ikke har tid til å la neglelakken tørke (hvem har tid til det i en stressende hverdag?) så finnes det heldigvis hurtigtørkende overlakker bedre kjent som life savers. Påfør overlakken og du slipper å være redd for at neglelakken du akkurat har brukt lang tid på å legge blir ødelagt.

Opplever du flisete, sprø eller misfargede negler så har KICKS heldigvis redningen! Vi har flere lakk med pleiende egenskaper som hjelper mot akkurat ditt problem. Ridgefillers, Strong Nails, Anti-Age, No yellow nails, Cuticle oil, Nail Serum og masse mer.

Om du lurer på hva som er rett produkt for akkurat ditt problem kan du ta vår negletest.

Du finner også vårt utvalg av neglelakker i våre KICKS-butikker.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024