Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Neglelakkfjerner

34 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Neglelakkfjerner – fjern neglelakken skånsomt og effektivt

Når neglelakken har begynt å flasse, trenger du en god neglelakkfjerner som fjerner alle rester av neglelakk uten å tørke ut eller skade neglen. Og det finnes mange forskjellige å velge blant – det viktigste er at neglelakkfjerneren fjerner neglelakk skånsomt, men effektivt. Hos KICKS finner du neglelakkfjernere i form av "dip-in", pads og i klassisk flytende form. Hvis du synes at neglelakkfjerneren lukter ubehagelig, finnes det varianter som inneholder velduftende parfyme, og i tillegg finnes det luktfrie alternativer. Hvis du har tørre negler eller vil pleie neglene litt ekstra, kan du bruke en neglelakkfjerner som er beriket med mykgjørende ingredienser som olje. KICKS tilbyr en rekke ulike neglelakkfjernere som effektivt og skånsomt tar bort neglelakken. Velg blant varemerker som Depend, Mavala, OPI og Essie.

Tips! En corrector pen er redningen når neglelakken har havnet på feil sted, for eksempel på huden eller neglebåndene. Stryk den over ønsket område og absorber overflødig neglelakk raskt og enkelt.


Neglelakkfjerner til gellakk og løsnegler

Fjerning av gellakk krever en annen fremgangsmåte enn vanlig neglelakk. For å fjerne gellakk må du bruke en neglelakkfjerner med aceton – ellers vil ikke lakken gå av. For best effekt lar du neglelakkfjerneren virke på neglen ganske lenge (ca. 10 minutter) før du fjerner gelen. Bruker du løsnegler, glitternegler eller bygde negler, bruker du en neglelakkfjerner som er beregnet på nettopp dette.

Tips! Neglene kan oppleves tørre etter at du har brukt neglelakkfjerner med aceton. Avslutt med å smøre både hender og negler med en fuktighetsgivende krem eller olje. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av neglepleie.

Skal jeg velge neglelakkfjerner med eller uten aceton?

Hva er egentlig forskjellen på neglelakkfjerner med og uten aceton? Aceton er et løsemiddel som effektivt fjerner ulike typer smussflekker – derfor er det ofte å finne i neglelakkfjernere. Selv

om aceton fjerner neglelakken på null komma niks (og gjør selve prosessen litt enklere), kan det gjøre neglen porøs og litt tørr. Neglelakkfjerner uten aceton passer derfor for deg som har tørre og flisete negler. Det finnes også neglelakkfjernere med aceton som inneholder olje og pleiende stoffer. På den måten kan du fjerne neglelakken raskt, men samtidig skånsomt.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331