Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Mid season sale 30-70%!

Neglelakkfjerner

35 produkter
Sorter: Mest kjøpte

Neglelakkfjerner/nail polish remover
En neglelakkfjerner/nail polish remover fjerner neglelakk på en skånsom og effektiv måte. For å oppnå optimal effekt, la neglelakkfjerneren sitte noen sekunder på neglen før du fjerner lakken. Det finnes flere ulike varianter av neglelakkfjernere tilpasset ulike negletyper, blant annet til tørre og flisete negler. Mange removers inneholder også velgjørende oljer som tilfører huden næring og glans. Bruker du løsnegler eller glitterlakk finnes det også neglelakkfjernere som er spesielt tilpasset til nettopp dette. En corrector penn/korrigeringspenn er en venn i nøden når neglelakken har havnet på feil sted bare stryk tuppen over ønsket område, så absorberer den overflødig og uønsket lakk.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331