Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

KICKS store concealerskole for å oppnå best resultat

Med riktig farge på concealeren din kan ingen se at du har noe å skjule! KICKS forklarer, ved hjelp av klassisk fargelære, hvordan du enkelt kan kamuflere mørke ringer og andre små skavanker.

Concealer kommer ikke bare i forskjellige hudfargede nyanser – også farger som grønt og lilla gjør underverker mot små skavanker i huden hvis du bare vet hvordan du skal bruke dem! Hemmeligheten er å bruke kontrastfarger som nøytraliserer hverandre når du har noe du vil skjule.

Gult - lyser opp

Se flere

Med en gultonet concealer skjuler du lilla nyanser. Med andre ord er det gult du skal velge når ulykken har vært ute og du vil trylle bort blåmerker. Denvarmtonede concealeren passer også utmerket for å highlighte områder i ansiktet, eller som primer for øyenskyggen hvis du har lys hudtone.

Rosa - Skjuler tegn på trøtthet

Se flere

En lakserosa tone er perfekt for å gjemme eventuelle seiglivede trøtthetstegn. Den varme, rosa tonen er en blanding av rød, orange og gult, og skjuler derfor både grønt, blått og lilla – de nyansene som dukker opp under øynene når du er trøtt og har sovet for lite. Den rosa nyansen er også fin som opplysende highlighter på olivenfargede hudtoner.

Grønt - Gjemmer rødhet

Se flere

Den grønne fargen nøytraliserer rødt, og er derfor en reddende engel når en ilter kvise lyser opp i ansiktet. Det samme gjelder hvis kvisen har etterlatt et rødt arr eller hvis du vil gjemme røde blodkar. Også områder som rødmer av solpåvirkning, rosacea eller overfølsomhet dempes med grønne nyanser

Lilla - frisker opp

Lilla concealer demper de gule undertonene på huden din som får deg til å se trøtt ut. Den fiolette tonen gir en oppfriskende følelse av glød. Spesielt lyse hudtoner som føles en anelse bleke, løftes av en lilla nyanse.

Orange - tryller bort flekker

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331