Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Sminkeguide: base – all about that base!

Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

1. Primer - gir perfekt grunnlag

Se flere

Gir deg et perfekt utgangspunkt. Primere finnes i like mange varianter som det finnes hudtyper. Når du skal velge primer, må du vurdere hva nettopp din hud trenger, og hva slags finish du ønsker. 

2. Foundation – jevner ut hudtonen

Se flere

Hovedoppgaven til foundation er å dekke over ujevne partier i hudfargen. BB-krem, CC-krem eller farget dagkrem er ofte nok til hverdags hvis du har normal til tørr hud. Har du litt fetere hud, vil en oljefri variant med bedre dekkevne være det beste valget. Den vil gi en jevnere hudflate med dempet glans. Prøv deg frem til du finner en foundation som har ønsket dekning, eller ”dekkevne” som det heter når det er snakk om foundation. Rådfør deg gjerne med makeupartistene våre og skjønnhetsekspertene i KICKS-butikken for å finne den rette! Du får best resultat når du påfører underlagsproduktet med foundationpensel eller en fuktet makeupsvamp. Har du det travelt, kan du klappe inn foundationen med hendene. Det går raskere, og varmen fra hendene gjør at produktet ”smelter” godt inn i huden, slik at resultatet blir naturlig og lett. 

3. Concealer - skjuler mørkt og rødt

Se flere

Tretthetstegn rundt øynene skjuler du aller best med flytende, lysreflekterende concealer, som lysner og skjuler mørke ringer uten å bli for tykk eller kladdete. Du kan også klappe concealer på kinnbeinas høyeste punkt og lett over neseryggen og brynbeina for å få en lysnende virkning. Vil du dekke røde prikker, pigmentflekker eller kviser, trenger du en concealer som er kremet eller fastere. Velg en med gule eller grønne toner for å korrigere rødheten maksimalt. Hvorvidt concealeren skal påføres før eller etter foundation, kommer an på hva du vil skjule. Det er mest effektivt å legge den rundt øynene etter foundation. Da ser du hvor mye som må dekkes, og bruker ikke mer av produktet enn nødvendig. Hvis du ønsker best mulig dekning, kanskje på en illrød kvise, får du best resultat om du demper den røde fargen med concealer både før og etter foundation.

4. Pudder – glatter ut og fikserer

Se flere

Til slutt påfører du pudder, som gjør huden mattere og glattere. I tillegg til at overflaten blir penere, vil pudderet gjøre at makeupen holder bedre. Pudre derfor ekstra rundt øyne og nese, der underlaget har lett for å slippe. Hvis du er redd for at pudderet skal legge seg i fine linjer eller du skal virke for sminket, kan du velge løspudder. Mange løspudder får porene til å trekke seg sammen, og da virker huden glatt og silkematt. Bruk kompaktpudder til å friske opp makeupen i løpet av dagen.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331