Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Guide: finn det beste pudderet for deg

For mange er pudder et absolutt must i sminkepungen – men hvilket pudder du skal velge, er avhengig av hvilket resultat du ønsker og hvilken hudtype du har. Vi hjelper deg å finne de rette produktene.

Gi glød - normal til tørr hud

Kjøp her

Glød, glød, glød! Får man det på boks? Svaret er selvfølgelig ja. Glødgivende pudder har små skimmerpartikler som gjør at huden får en diskré glød. Det er ikke spørsmål om å se ut som en glitterbombe i ansiktet (selv om det også kan være fint innimellom – kanskje), men om å gi et inntrykk av friskhet og glød. Påfør et tynt lag i hele ansiktet med en stor kost, og gå ut og møt verden!

Matt ned - for blandingshud & fet hud

Kjøp her

Alle med overproduksjon av olje i huden vet hvor kjedelig det er å bli blank på feil steder, og ofte i T-sonen (panne, nese, hake). Og det er ikke engang den gløden man faktisk VIL ha. Det er da et matt blottingpudder kommer til unnsetning. Blottingpudder matter ned og suger opp oljen i huden. Perfekt å ha i håndvesken for å fikse på makeupen i løpet av dagen.

Fiksere og bake - for alle hudtyper

Kjøp her

Ved siden av en god foundation er fikseringspudderet din beste venn. Et fikseringspudder, i løs eller fast form, kan du stryke over hele ansiktet med en myk kost. Det fikserer grunnlaget og sørger for at makeupen holder lenger. Hvis du vil satse på den trendy «baking»-metoden, er et fikseringspudder perfekt til det også. Påfør en stor mengde løst pudder med en tett kost eller makeupsvamp under for eksempel kinnbeina eller øynene. La det sitte til du er ferdig med resten av makeupen, og børst så av det overflødige, for å få en lysnende effekt.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331