Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Flytende foundation

Se flere produkter

Hva er det: Den klassiske typen av foundation som har konsistens som en flytende krem. Finnes for alle hudtyper og har både dekkevner som lett og full dekkevne.

Passer: Du som ønsker å variere dekkevne og foredrar å påføre foundation med fingrene. Går like bra å påføre med fingrene, som med makeupsvamp eller pensel. For fet og kombinert hud som ofte er oljete er en matt variant best. 

Cushion foundation

Se flere produkter

Hva er det: En boks med foundationpudder med en tilhørende myk svamp (cushion på engelsk) som er fyldt med en lett, flytende foundation. Påfør den medførte børsten mot svampen, slik at den suger opp foundation, og påfør deretter på huden. 

Passer: du som ønsker ett naturlig og mykt resultat. Er også perfekt å ha med seg i vesken for å gi en oppfrisker til din makeup i løpet av dagen. Cushion foundationn finnes både med glød og matt finish, velg en variant som gir det resultatet du ønsker. 

Stick foundation

Se flere produkter

Hva er det: Stick foundation kommer i en forpakning som ser ut som en stor leppestift. Tidligere har disse hatt en god dekkevne, noe som resulterte i et tungt og ujevt resultat. Med den nye generasjonen foundation stick er den forbedret til en lettere konsistens og har en dekningsgrad som kan bygges opp etter ønske. 

Passer: til deg som vil variere dekningsgrad. Foundation stick er lett å bygge opp, litt som en concealer på de områdene du vil dekke litt ekstra. Påfør med en beautyblender eller fingrene. 

Kompakt foundation

Se flere produkter

Hva er det: En foundation som er fast eller kremete i konsistensen, og kommer i en boks. Finnes for alle hudtype, både matt og mer naturlig finish. Går å bygge opp til dekninsgraden du ønsker.

Passer: Du som ønsker en lett silkemyk hud, og kunne bygge opp dekningsgraden, på hele huden eller kun på noen områder. Passer deg som ønsker en enkel forpakning og for å enkelt kunne ta med seg i løpet av dagen for en oppfrisker av makeupen. Husk å rengjør svampen med jevne mellomrom! 

Tips! BB-krem

Se flere produkter

Vil du ha et naturlig resultat med kun en lett og jevn farge, bør du gå for en BB-krem. Den er lett å påføre og en oppdatert variant av den klassiske fargede dagkremen, som inneholder velgjørende ingredienser og ofte solbeskyttelse. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331