Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Nyt egentid på badet: lag et hjemmespa

La stresset bli igjen utenfor, lukk døren og slapp av. Ta en pustepause, smør deg inn, skrubb og nyt litt avslappende egentid. Her er produktene som gir ekstra luksusfølelse.

1. Masser deg fløyelsmyk

Kjøp peeling

Gi hele kroppen en dyptvirkende peeling. Når døde hudceller skrubbes bort, kan huden ta til seg fuktighet mye mer effektivt, og du vil føle deg herlig fløyelsmyk. Ta deg tid til å massere skikkelig, slik at du øker blodsirkulasjonen. Body Salt Scrub fra Tromborg inneholder saltkrystaller fra Dødehavet, gjenfuktende og mykgjørende mandelolje og eteriske oljer, som gir huden ny glød og dufter deilig.

2. Skap spafølelse

Kjøp badeolje

Ved hjelp av en beroligende dusjolje eller noen dråper deilig badeolje gir du dusjen og badet en behagelig spafølelse, samtidig som oljen gjør huden mykere. Jo Malones luksuriøse badeolje med krydrede undertoner og varmende sandeltre inneholder mykgjørende mandler, jojoba og avokado, som tilfører huden fuktighet og gjør den velduftende, og passer perfekt til ditt hjemmespa.

3. Skjem bort huden med ansiktsmaske

Kjøp ansiktsmaske

Gi huden en velfortjent pause i vinterkulda med en pleiende ansiktsmaske. Sheet masks, som de heter på engelsk, er ekstra effektive takket være det beskyttende arket, som presser ingrediensene mot huden og hindrer dem fra å fordunste under bruk. Starskins rensende antiaging-maske kombinerer dyptrensende alger og sjøgress med utrensende tare og fuktgivende kameliaolje.

4. Bombarder håret med fuktighet

Kjøp hårkur

Blir håret statisk og står til alle kanter på denne tiden av året? Det skyldes tap av fuktighet, så pass på å tilføre håret fuktighet ved hjelp av en kur som du lar virke mens du har egentid på badet. Pakk gjerne inn hele håret i et oppvarmet håndkle, så får kuren enda større effekt. Davines Minu Hair Mask med gjenoppbyggende protein gir glans og næring, og virker reparerende på håret.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331