Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Høstens trendfarger: fokus på lepper- & negler

I høst er rødt, beige, orange og vinrødt som gjelder om du vil følge trenden. Det er mange ulike nyanser innen hver fargekategori, så muligheten er uendelige.

Orange er virkelig høstens farger. Vi tenker først og frems på fargene på trærne, Halloween-gresskar og høstens fine klesplagg. Det er flere ulike nyanser av organge. Alt fra korall til neon til pastell, vi vil ha alle! Velger du orange på leppene kan en brun øyenskygge passe bra til. Match med en varm base, bronzer og rouge.

beige er alltid en hit, og det er uendelige mange nyanser, alt fra mørk til lys. Denne fargen går sammen med alle looker. Til festen kan du velge en dramatisk sotning og nude-lepper, eller en klassisk vinge-eyeliner og en fin cremefarget lipgloss. Nude på neglene er klassisk og dessuten er det enkelt å matche.

Vinrødt er kuler som kommer tilbake hver høst. Fargen får oss til å tenke på gode høstgryter, store strikkede gensere og sennepsgul løv. Vinrøde lepper kan du matche med en kaldere rouge og minimalistisk makeup, markerte bryn og litt mascara. Neglene kan gå i samme fargeskala, burgunder, blodrødt eller vinrødt på grensen til svart, en optimal variasjon av nyanser.

De som tror at rødt ikke kan variere tar feil. Selvfølgelig kommer rødt i flere ulike nyanser som passer til ulike hudtoner og med ulike finish. En matt leppestift i rødt passer perfekt til buskete bryn og en enkel base, mens glossy lepper i rødt gir en luksuriøs uttrykk. Klassikerens klassiker når det gjelder neglelakk er – ja du gjettet riktig – rødt.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331