Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Hårtrender 2022: frisyrene og hårfargene som skiller seg ut

Korte frisyrer, fargesterke lengder og sideskill dominerer på motevisningene i 2022. Her forteller vi om 7 trendsikre frisyrer og hårfarger du kan bruke i år.

Har du lyst til å prøve en ny frisyre eller kanskje en ny hårfarge? La årets mest trendy frisyrer og hårfarger bestemme looken! Trendrapporten for 2021 avslører at dette året blir preget av fargesterke frisyrer i pastellfarger som rosa og grønn. Dessuten klipper vi håret kort i fine frisyrer som pasje og bob. Styling-verktøyene legger vi på hylla, og i stedet lar vi håret lufttørke for å fremheve hårets naturlige form.  Generelt sett kreves det ikke noen krafttak for å få den mest trendsikre hårlooken i 2021 – bortsett fra når det gjelder hårfargen, som gjerne kan være dristig med sterke farger og innrammet lugg. Her forteller vi om 7 trendsikre frisyrer og hårfarger du kan bruke både til hverdags og til fest.

Omfavn hårets naturlige form

 I 2021 dropper vi gjerne alt som har med stylingverktøy å gjøre, og lar håret falle fritt i sin naturlige form. Derfor er det ganske lett å oppnå denne looken – la håret lufttørke, og bruk deretter stylingprodukter som fremhever hårets naturlige form. Bær en uregjerlig lugg med stolthet og fremhev dine naturlige krøller!

Lav hestehale

Den klassiske hestehalen er en frisyre som kan bæres med stolthet i 2021 – og den kan gjerne være satt opp lavt i nakken. Hestehalen er en praktisk og fin frisyre som passer til alle anledninger, både til hverdags og til fest. Til hverdags kan du sette opp håret i en fin dusk eller bruke en skånsom scrunchie. Til festen kan du pynte hestehalen med et elegant hårsmykke eller hårspenne.

 Sideskillen gjør comeback

Den klassiske sideskillen har gått i glemmeboka etter at en rett midtskill var den trendy frisyren både i 2020 og 2019. Men nå gjør sideskillen en overraskende comeback og har vært den mest trendy looken på motevisninger hos både Chanel og Miu Miu. Hvis du ikke er vant til å ha håret i sideskill, kan du gradvis venne håret til den nye skillen ved hjelp av hårføn og stylingprodukter. 

Kort, kort og enda mer kort

 Har du spart til lengre hår og holdt deg unna frisøren i koronaåret 2020? Da er det på tide å klippe lengdene i en trendy pasjefrisyre når samfunnet sakte, men sikkert begynner å åpne opp igjen i 2021. I tillegg til pasje er andre korte frisyrer som mullet, bob og buzzcut supertrendy i år. 

Hårfargene som skiller seg ut i 2021

I år skal hårfargen vekke oppmerksomhet, og moteverdenen er full av fargesterke hårfarger i rosa og grønt. Hvis fargesterke lengder ikke er din greie, er kalde brune, blonde og svarte hårfarger også noe som er i fokus i 2021.

Pastellrosa

Lysrosa lengder er noe som liver opp og gjør at hårfargen skiller seg ut. Trenden med rosatoner kunne vi se allerede i 2020, og den holder seg sterk også i år. I 2021 farget Justin Bieber håret rosa til en musikkvideo, og det samme gjorde Lady Gaga.

 Si velkommen til kalde toner

Hvis du tidligere har farget håret i varme honning- og sirupstoner, er det på tide å tenke nytt – i alle fall hvis du vil ha en hårfarge som følger trenden. Nå er det nemlig kalde asketoner med blå, fiolette og grønne pigmenter som gjelder, for å kjøle ned hårfargen.

Innrammet lugg

Luggen er en sterk trend også i 2021, og den hypede frisyren Money Piece, sett på kjendiser som Dua Lipa og Kylie Jenner i 2020, blir populær også i år. Luggen kan altså gjerne ramme inn ansiktet i en sterk farge, og skiller seg dermed ut mer enn vanlig.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331