Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Sånn finner du riktig concealer

Concealeren er tryllestaven i sminkepungen som får alt fra mørke ringer til røde prikker til å forsvinne. KICKS sin makeupartist Åsa, guider deg til de riktige produktene – og gir deg eksperttipsene som hjelper deg å kamuflere som en proff!

Hvilken concealer er best for å skjule mørke ringer?
– Trøtthetstegn skjules aller best med en flytende, lysreflekterende concealer, som lysner og skjuler den mørke fargen uten å bli kakete eller legge seg i linjer. Lysrefleksjonen har både en lysnende og løftende effekt, slik at hele øyeområdet ser mer våkent ut. Jeg velger en lakserosa tone når ringene under øynene er skikkelig gjenstridige. Den varme tonen er en miks av rødt, oransje og gult og skjuler derfor både grønt, blått og lilla – de nyansene som avslører at du har sovet for lite.
Hvordan skjuler jeg effektivt røde prikker og rødhet?
– Jeg velger som regel en concealer i en nyanse som matcher hudtonen, men når rødheten er tydelig, er et fargekorrigerende produkt i gult eller grønt toppen. Større blussende områder kamufleres best med en lett, flytende concealer eller gultonet primer. Røde prikker, som kviser og sprengte blodkar, skjuler man derimot best med en maksimalt dekkende concealer i kremet eller fast form. Velg et produkt som ikke er for lyst. Feil farge risikerer å fremheve i stedet for å skjule.
Hvilken farge skal jeg velge for å dempe pigmentflekker?
– Aprikosfarge i ulike mørkhetsgrader nøytraliserer bruntonede aldersflekker eller solflekker på alle hudfarger. Jeg syns resultatet blir aller best hvis du legger concealer på pigmenteringen før du påfører foundation, slik at sluttresultatet matcher hudfargen så godt som mulig.
Skal man legge concealer før eller etter foundation?
– Det kommer an på hva du vil skjule. Concealer under øynene legger jeg helst etter foundation så jeg ser hvor mye som må dekkes og ikke bruker mer produkt enn nødvendig. Hvis du derimot trenger høy dekning, for eksempel på en hissig kvise, blir resultatet best om den røde fargen dempes med concealer både før og etter foundation.
Hvordan får jeg concealeren til å holde seg?
– Pudder er hemmeligheten bak nesten all fiksering av makeup. Hvis du pudrer som siste steg, sitter concealeren sikkert. Pudder med matt finish er best når du skjuler kviser, mens lett lysreflekterende finish er fint under øynene.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331