Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Slik får du en herlig glød - trinn for trinn

Alle vil vi ha en hud full av glød og naturlig utstråling. Denne enkle og effektive hudpleierutinen gir deg maks glød med fire enkle trinn!

1. Eksfolier oftere

Kjøp her

En jevn hud som er renset i dybden og ikke har et lag døde hudceller på overflaten, reflekterer lyset bedre, og det gir en naturlig glød. Vær derfor nøye med å bruke eksfoliering ofte. Velg gjerne en peeling som er mild nok til å kunne brukes daglig. 

2. Masser mer

Kjøp her

Ansiktsmassasje hjelper ingrediensene i hudpleieproduktene til å trenge lenger inn i huden, der de kan jobbe mer effektivt med glød. Dessuten setter det i gang blodsirkulasjonen, som gir en naturlig glød. Masser med fingrene eller med en ansiktsbørste, nedenfra og opp. Foreos silikonbørster er utviklet spesielt med tanke på ansiktsmassasje. Bruk børsten med en ansiktsolje for å få full effekt!

4. Fuktighetsspray er topp

Kjøp her

Din beste venn for å friske opp gløden i løpet av dagen er en ansiktsspray, som gjør at du lett og kjapt kan tilføre fuktighet når ansiktet mister glød. Ha en flaske i håndvesken, så er gløden alltid innenfor rekkevidde! Lumenes ansiktsspray med C-vitamin er både glød- og fuktighetsgivende og dufter deilig.  

5. Maksimer masken

Shop ansiktsmaske

Gi huden din en ekstra glowboost med hjelp av en ansiktsmaske - minst en gang i uken! Ekstra effektive er så kalt nattmasker, som virker når du sover. I løpet av natten reparer huden seg og tar til seg hudpleien aller best. Påfør en nattmaske full av fukt og glødgivende ingredienser og våkne opp med fantastisk glød. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331