Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Pigmentert lipliner alle vil ha

Den nye generasjonens pigmentmettede leppestiftpenner er både morsomme og enkle i bruk. Vi forteller hvordan!

De brede liplinerene fikk sitt store gjennombrudd da Clinique i 2011 lanserte den fuktgivende Chubby Stick. Den spisse formen gjorde det både raskt og enkelt å male leppene med den myke og lett fargede leppebalsamen. Chubby Stick er i dag en moderne makeup-klassiker som nå får selskap på hyllene av den nye generasjonen leppestiftpenner som gir et helt annet resultat.

De nye liplinerene er nemlig pigmentrike og gir masse farge. Mange gir også en flott matt finish på leppene, noe som løfter frem og forsterker hudens glans. Til tross for den matte finishen gir de nye leppepennene ikke den samme uttørkende følelsen som enkelte opplever med liquid lipsticks. Dessuten er de, akkurat som forgjengeren Chubby Stick, ekstremt enkle i bruk. Den spisse pennformen gjør det enkelt å skape (og beholde) skarpe konturer uten at du trenger å grunne med en klassisk leppepenn.

De nye leppepennene er også perfekte for deg som liker trenden med ombrelepper, da de myke konsistensene gjør det enkelt å lage pene fargetoninger med to forskjellige nyanser.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022