Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

KICKS foundationguide: finn din perfekte foundation

Når du er på jakt etter en perfekt foundation, må du først bestemme hvilken type finish du vil ha. Du fårhjelp av KICKS' store foundationguide til å finne din nye favoritt.

Finish med masse glød

Kjøp her

Tørr hud trenger ofte mye fuktighet, men også glød. Her kan du tenke på at den gløden som ikke finnes naturlig i huden, gjerne kan være i din foundation i stedet.
– For at det ikke skal bli «too much» når du har glød i hele ansiktet, kan du balansere grunnlaget med matt bronzingpudder og matte øyenskygger, for eksempel en lett soting med matte jordnære nyanser og nudefarget lipgloss, tipser Isabelle Martinez Sundin.

Foundation med matt finish

Kjøp her

En matt foundation er et godt valg for personer med fet hud eller blandingshud. Produktet er ofte litt tykkere og gir middels eller full dekning. For at ansiktet ikke skal se flatt ut av det matte produktet, kan du gjerne tilføre litt glød i form av bronzer og highlighter.
– For å gi en matt foundation liv på en enkel måte anbefaler jeg at du prepper huden med en oljebasert primer. La den trekke inn i huden før du legger foundation, sier Isabelle Martinez Sundin, makeupartist hos KICKS kundeservice.

Foundation med semi-matt finish

Kjøp her

En semi-matt foundation er halvmatt og gir en fløyelsaktig finish med noe glød. Denne typen foundation passer som regel for de fleste hudtyper. – En semi-matt foundation føles ofte mer kremet og fyldig i konsistensen sammenlignet med en matt. Resultatet er lett til middels dekning som smelter fint inn i huden, sier Isabelle Martinez Sundin

Foundation med naturlig finish

Kjøp her

En transparent eller lett dekkende foundation passer for den som liker et naturlig og nesten «usminket» resultat. Huden får titte litt frem under grunnlaget, noe som gir et fresht inntrykk. – En lett foundation er aller best å påføre med en litt fuktig makeupsvamp. Det gjør at du får et fint og naturlig resultat som smelter inn i huden, forklarer Isabelle Martinez Sundin.

Foundation stick

Kjøp her

KICKS' makeupartist Isabelle Martinez Sundin forklarer hva som er bra med den typen foundation som er mest inn for øyeblikket, nemlig foundation sticks.
– Foundation sticks er veldig populære, delvis for at de er veldig praktiske, og delvis for at mange gjerne vil ha et mer dekkende resultat om høsten. Det er lett å få en jevn og fin finish, og en foundation stick er perfekt å ha med seg i vesken når man er på farten. De aller fleste variantene er oljefrie, noe som gjør at makeupen holder seg bedre gjennom dagen. Dessuten kan du se på den som et multiprodukt

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331