Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Primer – makeupartistenes favoritt

Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Lori Taylor Davis har jobbet med noen av Hollywoods meste kjente ansikter. Hun har også hatt ansvar for makeupen på mange av visningene i New York Fashion Week. Hun er ganske enkelt ekspert på å legge det perfekte underlaget. 

Hvorfor er det smart å bruke primer? 
– En primer fungerer som en tynn grunning før man legger på foundation. Den glatter ut huden og fyller midlertidig ut fine linjer og porer slik at de optisk virker mindre. De kan også for eksempel matte huden, gi glød og få makeupen til å sitte mye bedre og lenger. Utvalget av primere er enormt, og det kan være vanskelig å velge riktig produkt. 

Hva skal man ha i tankene når man velger? 
– Tenk gjennom hva som er viktigst for deg å rette på, for eksempel store porer eller ujevn hudtone, og kjøp i første rekke en primer som behandler nettopp det problemet. Hos Smashbox kan du også blande forskjellige primere i en såkalt primermix, for å få et skreddersydd resultat. Du kan legge dem i tynne lag oppå hverandre eller bruke forskjellige primere på forskjellige områder i ansiktet. Husk at det er viktig å bruke en egen øyeprimer på øyelokkene. Bruker du en vanlig primer, blir øyelokkene lett tynget ned siden de har tendens til å trekke til seg fuktighet. 

Hvordan får man det beste underlaget på en enkel måte? 
– Tilfør fuktighet, og påfør primer etter hva slags resultat du ønsker. Primeren er må-ha! Begynn å påføre foundation i midten av ansiktet, og arbeid deg utover med litt foundation om gangen – men ikke i hele ansiktet, bare der det virkelig er behov for det. Husk at foundation ikke skal være noen maske, men bare skal fremheve dine beste sider!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331