Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Let's celebrate pride

Hos KICKS feirer vi stolthet fordi likeverd og rettigheter til alle mennesker er en selvfølge. Vi står bak stoltheten som Pride betyr – at du skal være stolt av deg selv og den du er. Hvem enn du er. Alltid. Les hva Pride betyr for våre skjønnhetseksperter!

Hva betyr Pride for deg?  
Pride for meg betyr stolthet til å vise hvem man er, og at man har muligheten og rettigheten til å elske den man elsker.

Hvorfor er Pride viktig? 
Pride er viktig for at åpenhet fører til enda mer åpenhet. Bevisstheten og synligheten Pride driver frem er med på å ta knekken på negative holdninger og kjønnsnormer, men tar også opp fundamentale juridiske rettigheter, retten til å gifte seg og ha barn med den personen man elsker, og inkluderingen av minoriteter. Heia mangfold!

Monica, Marketing Coordinator 

Hva betyr Pride for deg?  
Pride for meg betyr kjærlighet! At man skal få lov til å være den man vil og elske den man vil. 

Hvorfor er Pride viktig? 
Mennesker opplever fortsatt å bli diskriminert, kriminalisert og satt i fare hver dag. Det er en høyst nødvendig kampsak for at alle mennesker skal bli respektert for den de er. Derfor er Pride så viktig.

Ida, Online Visual Merchandiser

Hva betyr Pride for deg?
Det betyr kjærlighet og frihet til å være seg selv.

Hvorfor er Pride viktig? 
Pride er viktig fordi det å elske hvem man vil er en menneskerett. Alle skal få lov til å være den de er og det er viktig å ha et fritt samfunn!

Alicia, skjønnhetsekspert

Hva betyr Pride for deg?  
Pride for meg er å vise at jeg helhjertet støtter mine lesbiske, homofile, bi-seksuelle, transseksuelle og queer venner, deres rettigheter, deres rett til å gifte seg, deres lykke og deres rett til å være seg selv overalt!

Hvorfor er Pride viktig? 
Pride er viktig fordi at mennesker må forstå at det å elske den de vil skal være en del av normaliteten og at disse rettighetene skal finnes hele året, overalt. 

Line Marie, KICKS Customer Service 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331